Site Adresi: Yalnızca Whatsapp'tan görüşülerek verilecektir. Bankanızın mobil uygulamasından nakit görüntüsü almadan site adresi vermiyoruz. Uyuyorsa Whatsapp numaramızı PM isteyiniz. Alacak olan arkadaşa rakip doğurmamak ve vaktimizi boşa harcamak istemiyoruz.
İstenilen Fiyat: 5000 TL
Sitenin Aylık Getirisi: Yaklaşık 250 TL
Sitenin Kategorisi: Finans
Günlük Tekil Hit Sayısı: Tekil bilgisini bilmiyoruz. Adsense görüntüsü mevcut. Bir de Blogger panel verileri.
Site Analiz Bilgileri: Yalnızca Whatsapp'tan.
Satışa Hosting Dahilmi?: Site Blogger, Google sunucularında ücretsiz barınıyorsunuz.
Banlı Olduğu Sponsor: Yok.
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok.
Özel Notlar:
ADSENSE:
Birkaç ay önce açıp çalışmalarını yaptığım bir web sitesidir. Geliri stabil. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
Sizin de fark ettiğiniz üzere 5000 TL yazdım. Sitenin geleceği parlak. Yerini koruyacak bir site olduğu için 5000 TL rakam yazdım. Lütfen neden bu kadar pahalı gibi yorumlarda bulunmayınız.
Konuyu okumadan yorum yapan arkadaşlara EKSİ TRADE kullanma hakkımı saklı tutuyorum. Lütfen gereksiz yorumlar yapmayınız. Herkesin vakti en az sizin vaktiniz kadar değerli.
Ödeme: Önce ödeme alır, sonra siteyi devrederim. Devir işlemleri 5 dakika sürer. Bunun dışında kesinlikle ticaret yapmıyorum. Güven sorunu yaşayanlar ticaret geçmişimi incelesin.
Site hakkında söyleyebileceğim fazla bir şey yok. Satılmazsa aylar sonra buraya 20.000 TL şeklinde konu açacağımı düşünüyorum.
Not: Unutmayın, her şey ticaret değil. Saygı, sevgi...
İyi forumlar.