-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İmrenerek takip ettiğim sevdiğim bir site. başarılarının devamını dilerim. Aklıma takılan çoğu şeyi sitede bulabiliyorum. Ancak her hafta yayınlanan yazılar artık yayınlanmaz oldu.üzülüyoruz haberiniz olsun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Wpmavi bloğunuzda dikkatimi çeken çok şey oldu ve sormak istiyorum.
- İçerik kalitesi bir hayli fazla, temanız da bir hayli kullanıcı dostu ve detaya sahip, sitenizde reklam da bulunmuyor. Lakin konu görselleri çok ama çok amatörce hazırlanmış, Beceriniz mi yok yoksa başka bir neden mi var ? Her şey mükemmel iken hazır bulduğunuz görseller dışında hazırladığınız üzerine yazı girişi sağladığınız görsellerden bahsediyorum.
Son olarak sitenizin değerleri bir hayli havalı :) Hiç tanıtım yazısı falan sattınız mı ? tanıtım yazısı var mı diye incelemedim :)
Bu paylaşım bir çok arkadaşımız için rehber olacaktır diye düşünüyorum. Tebrik ediyorum sizi
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ben de yazı güncelleme olayına takıldım..Harika tavsiyelerinizden faydalanan biri olarak soruyorum; eski yazıları güncellemek derken neyi kastediyor sunuz? Hem de o kadar üzerinde durmuşsunuz ki, yeni içerikler yazmak konusunun bile önüne geçmiş? Gerçekten bunu yapıyor musunuz? Nasıl ve neleri değiştiriyor sunuz? Link verdiğiniz sitenin kapanması, tanıttığınız eklentinin iptal edilmesi, yeni bir güncelleme gelmesi dışında?
EDİT; Ben reklamı yapılan bu yazıda GODADDY için tanıtım yazısı havası soluyorum. :) Bana katılan forumdaşlar olacaktır. Böyle kaliteli içerikler ile pek çok eklentinin örneğin fastest cache vs. tanıtım yazılarından çok iyi para kazanılır.Tebrikler. (kötü bişey söylemedim bu arada)