webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arkadaşlar merhabalar. Uzun zamandır Adsense almaya uğraşıyorum. Sanırım bu sefer çok yaklaştım. Ama şöyle bir problem var.
Adsense' e başvurdum ve diyor ki farklı bir hesapta adsense hesabınız var. Onu kapatıp yeniden başvurun diyor.
Ancak ben daha önce Adsense e başvurduğum bir kaç hesap vardı. Onları kapattım. 1-2 tanesi Youtube barındırma hesabıydı kapattım.
Ancak nedense hesabınız var diyor. Acaba bunu bulmanın bir yolu var mıdır ? Yani site adını yazarak Adsense hesabı bulma vb bir yöntem var mıdır ? Nasıl tespit ederim bu açık olan Adsense i ?
Teşekkürler.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Adsense forumda forum yöneticilerinden bu konuda yardım talebinde bulunursanız sorun çözülecektir.
Ben de de adsense başvuru sürecimde çakışan iki hesap vardı,yardım talebim sonucu 2-3 günlük bir zamanda sorun çözüldü.Tarafıma bilgi verildi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
ilbey yanıtınız için teşekkür ederim. Ben de öyle yaptım, bekliyorum. İnşallah çözülür :)
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
68 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çakışma sebebi bilgilerin eş değer olması. Yardım formundan ulaşmak kesin sonuç sağlıcaktır fakat. İstersen İsim soy isim Telefon Şehir Adres gibi yerleri Aile yakının olarak gösterirsen buda sana bi sonuç sağlıcaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.