Marker
Lead Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lead Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. ThemeForest incelemesi gerçekleştirdik ve neden Türkiye'de bu kadar ürünlerine ilgi duyuyor kullanıcılar. Diğer tema sağlayıcılarına göre neden bu kadar popüler görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.
Teşekkür ederiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Merhaba hocam themeforest yazılımcıları sağladığı kaliteli hizmetleriyle güven vermektedir. Özellikle Türkiyede bu kadar fazla çeşitlilik yokken tercih ettiğim ilk firmadır.
Birde themeforest dosyalarının hiçbirinde şifreli dosya bulamazsınız bu özelliği sayesinde bütün dosyaları özgürce değiştirebiliyorum birçok firmanın kodlarında maalesef şifreli dosya mevcut oluyor.
Bir diğer konu ise gelişmiş döküman dosyalara sahip olmasıdır ve birçok themeforest temasında da youtube üzerinden detaylı anlatımları mevcuttur.
Ayrıca themeforest birçok ülke tarafından kullanıldığından aynı sektörde olan yabancı insanlarında tema hakkındaki görüşlerini öğrenebiliyoruz.
Birde çoğu tema sahibi 6 aylık destek vermektedir. Mesela bazı tema sahipleri temada istemediğim yerleri cpanelime girerek çok kısa sürede hallediyorlar. Neredeyse her konuda destek veriyorlar. Tabi bunu her tasarım sahibi yapmıyor ama themeforest' ten aldığım bütün tema sahipleri çok kaliteli şekilde destek verdi.
Son olarak themeforestten tema aldığımda kodlarda kötü amaç taşıyan kod olmadığına adım kadar emin oluyorum ve themeforestten aldığım temalarda bu güne hiç hack olayı yaşamadım bu sebeple gözüm kapalı güvenebileceğim nadir firmalardandır.
5 kişi bu mesajı beğendi.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Elini kolunu sallayan tema yapıp satamıyor da ondan :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kaç tasarımcı gördüm teması harika olupta kabul edilmeyen :) Düşün artık ne denli titizler...
Kodlarından tutun görselliğine kadar birçok kriterlerinin var olması, güven sebebi bence.
Yazı ağırlık tema arıyorsanız PM.