-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Up down hizi 1gbps olan digitalocean vps ile video sosyal agi hazirliyoruz videolarin kullanicilara hizli yuklenmesi icin uygunmudur. Sizce ? Yoksa onereceginiz baska firmalar var mi ?
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
myKnow
Sys & Network Sec
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Böyle yapan bir film sitesi işleten arkadaşım vardı fazla kullanımda suspend yediğini görmüştüm. Ayrıca anlık yüklemelerde cpu tavan yapabilir. Digitalocean'da birde trafik limiti vardı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ağ Yönetim Güvenlik Sunucu
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam sunucu tarıfında yeterli ama kullanıcı kaç mbps ile yüklediği önemli şöyle anlatıyım sana ben bir video yüklemek istersem senin sunucuna benim upload hızım 1 mbps ise ve yükliceğim video 100 mgb ise ben bunu ortalama 100 saniyede yüklerim senin sunucun onu 1 gbps ile alcagı için benim yüklemem biter bitmez senin sunucun hemen alır onu
En İyi çözüm mrfirt.me
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bide sunucudan sürekli video çekilcekse bu trafigi aşabilirsin haberin olsun
En İyi çözüm mrfirt.me
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sadalarxcc adlı üyeden alıntı
hocam sunucu tarıfında yeterli ama kullanıcı kaç mbps ile yüklediği önemli şöyle anlatıyım sana ben bir video yüklemek istersem senin sunucuna benim upload hızım 1 mbps ise ve yükliceğim video 100 mgb ise ben bunu ortalama 100 saniyede yüklerim senin sunucun onu 1 gbps ile alcagı için benim yüklemem biter bitmez senin sunucun hemen alır onu
Hocam bizim sorunumuz su sekilde aslinda diyelim bir kullanici diger kullaniicilarin videolarini da izleyecek bu yuzden yani scorp gibi bir uygulamamiz olacak kullanicilar cekilen videolari da izleyecek. Yazilimcim bana suan testerda kullandigimiz hostingte yavaslik oldugunu dile getirdigi icin boyle bir arayisa girdik.
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam kendi internetine baksın bide sunucunun indirme yüklemilerine bakın
En İyi çözüm mrfirt.me
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Test edecegim hocam bu soylediginizi