-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Avukat Katibi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Selamın Aleyküm Arkadaşlar.
Arkadaşlar Yenilmezler 3 - Sonsuzluk Savaşı filmi çıktı biliyorsunuz.İzleyen vardır veya yoktur birşey diyemeyecem ama filmi izlediğimde, daha önce izlemediğim filmlerden de karakterler koymuşlar.Şimdi sorum şu olucak
Yenilmezler serisi için hangi filmleri sırasıyla izlemem lazım.
iron man, hulk, thor, galaksinin koruyucuları mesela bunları izlemedim izlemeye başlayacam yanlız hangilerini sırasıyla izlemem lazım.
Öncelik sırasından itibaren Yenilmezler 3 - Sonsuzluk Savaşı filmini kadar sıralayacak birisi var mı?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kısa bir süre sessizlik...
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
sonsuzluk filminden az önce geldik :) bence güzel yapmışlar. Filmin fragmani güzel, filmin tamamı bir farklı güzel. Bütün karakterlerin ayrı ayrı yerlerinde farklı alanlarda buluşturulması harika.
Örümcek adam , Örümcek adam Eve dönüş
Kaptan Amerika, Kaptan amerika kış askerleri
IRONMAN 1,2,3,4
Yenilmezler, yenilmezler ultron çağı
aklıma gelenler bunlar :)
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sanırım en eski hulk ve örümcek adam filmleri, bunları izlemişsindir diye tahmin ederek
İron man 1
kaptan amerika 1
dr strange
iron man 2
iron man 3
kaptan amerika 2
kaptan amerika 3
örümcek adam 3
kara panther
şeklinde izleyebilirsin. Hikayeleri sıralamak gerekirse en düzgün baştan sona bu şekilde olur diye düşünüyorum. Tüm marvel filmlerini izledim. Bunlardan sonra yenilmezler 1 , yenilmezler 2 ve yenilmezler 3 yapabilirsin. Emin ol hepsini sırasıyla izlediğinde en son yenilmezlere gelince filmde gördüğün bakış açısı değişiyor. bunların yanında çerezlik olarak ant man filmini de izleyebilirsin, tüm marvel filmlerinin alayı kalitelidir, aksini idda edenin arabasının arka camına Caillou muz atsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.