-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
telefondan ne ulaşabiliyoruz ne mesajlara cevap geliyor :) enteresan ilana numara yazmanın mantığı ne anlamış değilim ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hayırlı olsun, Bol kazançlar siteye girişte sıkıntılar yaşanıyor bilginiz olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
siteye neden erişim yok ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kesinlikle kesinlikle ************** takıpcı panelı aldım bozuk cıktı 3k dedı 1kyı zor atıyor eyvallah dedık sonra yorum panelı verıyım falan dedı yorum panelıde kendısıne benzıyor sıte hep kapalı whatsapp cevap yok ayda bır cıkıyo 3-4kısıyı dolandırıp kayboluyor dıkkat edın
İnstagram Takipçi Satın Al
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
52, (%87)
Sistemlerimiz güncellenmiştir.
Otomatik sistem olarak SMM Panelimiz aktif.
Manuel sistem olarak yorum paneli aktif.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital pazarlama uzmanı
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu şahsiyetle kesinlikle ticaret yapmayın 1 sene önce aldığım bakiyemi kullanamadan siteyi kapattı 1 senedir beni oyalıyor **************dır mesajlara bugün yarın diye diye 1 sene geçti olayın üstünden hakkımın peşindeyim böyle **************lara paranızı kaptırmayın 2 gün sonra yine panel kapandı diye sizinde paranıza çöker benim bakiyemi iade etmediği sürece veya panelinde bakiye yüklemedigi sürece her türlü forum sitelerinde konularına yazıcm bu şahsiyetin ************** olduğunu
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
3 dakika dedi gireli 30 dakika oldu, yapması gereken iadeler var ben yazınca cevap alamıyorum farklı bir telefondan yazınca hemen cevap veriyor yeni müşteriye hemen cevap verir ancak eski müşterisine özellikle iade yapması gereken müşterisine cevap vermez. bunları okuyup hizmet alın kendisinden . hiçbir mağduriyetide gidermiyor
İLGİSİZ ve BİLİNÇSİZ Satıcı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fredi55
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
K** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam para yatırdım. Sipariş verdim. Takipçilerim gelmedi fakat tamamlandı deyip benden para kesildi. Ne iade yapıldı. Ne takipçi gönderildi. Nede Whatsaap ve site destek panelinden yazdıklarıma cevap verdiniz. 2 gün oldu halen cevap vermenizi bekliyorum. Sırf sesimi duyun diye buradan hesap açtım