Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Bu soruyla 2+ yıl önce karşılaştığım da hep All in one seo derdim ancak gelişen teknoloji ve değişen SEO ile beraber artık Yoast SEO(Premium) sürümünün çok daha başarılı ve detaylı olduğuna inanıyorum. Özellikle SEO konusunda az çok bir birikimi olan, genel terimlere hakim olan insanların Yoast SEO ile çok iyi işler ortaya çıkardığına da tanık olduğum zamanlar oldu. Ben de kişisel blog sitem içerisinde Yoast SEO Premium kullanıyorum, şimdilik çok memnunum.
Bakalım 2 sene sonra bu konuda neleri kıyaslayacağız gelişen teknoloji ve değişen SEO kriterleriyle..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yoast seo, çünkü konu yazarken bir şeyi mi unuttun sarı ışık hemen bi kontol ediyorsun düzeltiyorsun yeşil ısığı gördüğüne göre yayınla konuyu mis gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Professional SEO Expert
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Eğer yeni başlıyorsan ve detaylara inerken kafa karışıklığı olmasını istemiyorsan Yoast SEO eğer detaylarına kadar inerim diyorsan All İn SEO kullanmanı tavsiye ederim ikiside aynı görevi görüyor fakat yoast bazen premium aldırmak için güncellemeler yapıyor premium alacaksan yoast free takılacaksan All İn SEO
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-