-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web ve Masaüstü programlama
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşler çok degişik ben alan adimi yazdigimda bile ilk 500 de yokum sen hesap et :) :)
Her Türlü Stabil Bot! | İnstagram, Twitter, Whatsapp ve daha fazlası için PM!
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Evet maalesef var boyle bir sorun. Google yapar mi bilmiyorum ama kesin biseyler yapilmasi lazim
70826
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
İnşallah el atarlar. Bunlar yüzünden ekmek kapısını kaybeden tanıdıklarım var. Yazık günah.
1 kişi bu mesajı beğendi.
meraboy
En değerli şey emektir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Daha bugün konuşuyordum bu konuyu. Özellikle sporx denen garip bir oluşum var bu ülkede. Sektörleri ne kimse bilmiyor. Bir gün ****o yıldızı paylaşırlar bir gün afrin operasyonu paylaşır bir gün trump'ın tweetleri... Sorsan spor sayfasıyız derler.
Bunun dışında m ve h isimli gazeteler gibi penis siğillerine kadar içerik yazan, kendilerine gazete diyen ancak blog vasfı taşıyan gazetelerle aynı ülkedeyiz.
Sanki az kazanıyorlar birde her alana el atıp bizim gibi insanların 3 kuruşuna göz dikiyorlar. Google buna umarım dur der ve umarım şu haber sitelerinin indexlerini bir gün yarıya indirir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çalsınlar abi boşverin. Misal hürriyete girin orjinal kendi içeriğini oluşturmak için o kadar salak saçma haberleri varki yok sevgilisi tarafından terk edilen kız 100 kilo verince bu hale geldi, yok iş adamı bodruma geldi ne yedi. Yok, yumurtayı saksıya dikersek ne olur gibi vs.vs saçma saçma haberler olacağına en azından 3-5 gerçek haber yapsınlar şunları görmek zorunda kalmıyalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Google da bunlardan kazanıyor parayı zaten. Günlük milyonlarca hit ile AdSense kullanıyorlar. Google da kârını alıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Arkadaşlar, "Alan razı, satan razı." diye bir deyimimiz var, bilirsiniz. Bu iş de tam o hesap. Daha önce de dile getirdim bu konuyu. Webmasterlar olarak bir dernek kurmamız ve adsense konusunda birlikte hareket etmemiz gerekir. Eminim ki çok çok faydası olacak.
Aslında haber sitelerinin her haltı paylaşmasından daha fazla kızdığım birşey var; yazıda verilen bilgilerin komple hatalı ve eksik olması. Bir halt yiyorsunuz bari paylaştığınız bilgi eksiksiz olsun ve doğru bilgi içersin. Ama nerdeeee... Komple yalap şalap bilgiler yığını.