-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkdaşlar , az önce denedim ve bizzat gördüm.Güzelhosting ve Netiyi Firmalarında VDS , Reseller ve Datacenter'larım var. Biraz önce bir site kurdum aşırı yavaş olduğunu gördüm. Öncesinde tema kaynaklı , ya da wordpress kaynaklı olduğunu düşündüm.Komple sildim , yeniden kurdum : )
Sonrasında site yine yavaştı. NameServer'ları değiştirdim site hızlandı.Daha sonra Cloudflare hesabımda kayıtlı olan tüm sitlerin Cache'lerini sildim. Siteler neredeyse tamamen durdu.
Tüm siteleri tek tek orjinal NameServer'lara geçirdim.Şu An radore uçak gibi maşallah nazar değmesin.
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
eğer sitenize aşırı yük varsa zaten yavaşlatıyor bu bilinen bişi cloudflare zaten sitenize yapılan ddos ve benzere saldırıları en az hasarsız şekilde almanızı sağlıyor. Birde ücretsiz sürüm kullanıyorsanız oda normal :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
82584
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçenlerde Türkiye'de CDN açtılar. Ben Cloudflare kullanırken optimizasyonla birlikte 1.02 gibi bir sürede açtırmayı başarıyordum. Cloudflare olmadan hiçbir zaman da 3 saniyenin altına indirememiştim siteyi. Kendi modülü olarak optimizasyon ayarlarını yapmadıysanız yapın.
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ASametYildirim zararı yok eğer siten otoriter site ise sürekli saldırı alıyorsan cloudflarenin ddos özellikli paketleri çok işe yarıyor.
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bak şimdi örnek vereyim.
Tarayıcı bilgisi Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/66.0.3359.139 Safari/537.36 şekilde olan bir ziyaretçi sitemde bir konuya Google'dan arayarak gelmiş.
Fakat CF bunu öncelikle kendi sisteminde süzüyor ve 78.2.4.** şeklinde gelen ip değerini 172.69.54.41 olarak kendisine ait ipden ziyaret ettirerek yaptırmış.
Kendi ip adresine ait lokasyon Hollanda - Amsterdam olarak görünüyor. O kadar hizmete karşılık bu kadar yavaşlama da ister istemez olacaktır. Her gelen isteği filtreliyor.
www.ontedi.com
www.cizgi.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cloudflare ücretsiz ssl özelliğini kullanıyor musunuz?
Ctrl+C