Arkadaşlar burada şöyle bir konu var... Her anahtar kelime için rekabet eden ayrı kümeler var... Yani "dua lipa new rules sözleri" araması için şarkı sözleri içeren siteler rekabete giriyor. Bu siteler kendi içinde kalitesine göre sıralanıyor. Örneğin kompetisyonun hiç olmadığı ya da çok az olduğu anahtar kelimelerde içeriğe bile ihtiyacınız yok... Jenerik domain ya da , anahtar kelimeyi içeren title tag ve description yeterli olur. Eğer listenen tüm sonuçlar kalitesizse, içerik açısından boş ise Google ben hiç sonuç göstermiyorum demiyor. Mevcutlar arasından sıralama yapıyor.

Öyle anahtar kelimeler var ki, keyword stuffing yapsanız bile en kalitesiz içeriği koysanız bile ceza almıyorsunuz hatta ilk sırada çıkıyorsunuz, çünkü alternatifiniz yok. Google ben bu arama için hiç sonuç göstermeyeceğim demeyeceğine göre ilk sırada çıkıyorsunuz.

0 SEO çalışması, 0 içerik ve 0 kalite ile ilk sıra ya da sayfaya gelen milyonlarca site buna iyi bir örnektir. Google'da ilk sırada olmak demek Google'ın tüm kurallarına uyduğunuz tüm taleplerini karşıladığınız anlamına değil, mevcut sonuçlar içerisinde kullanıcılar için en doğru sonuç olduğunuzu gösterir.

İyi çalışmalar dilerim.