-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, ben bir alan adı almak istiyorum diyelim. Bu alan adında kullandığım bir kısaltma da bir şeyle çakışıyor olsun.
Mesela:
- Büyük bir firma isminin kısaltması.
- Olumsuz/istenmeyen bir anlama gelebilecek başka bir anlamının da olması (Örneğin bir terör örgütüyle ilgili bir kısaltma da sizin düşündüğünüz kısaltma ile aynı).
Sorum şu: Her ne kadar araştırma yapsak da bu tarz bir gözden kaçma olabiliyor, siz projenizi yaptınız, çok da güzel giderken bir şekilde denk geldi ve dan diye bu durum karşınıza çıktı, sil baştan mı yapacağız yani?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam aynı dert bende var. Yeni yeni ilk sıralara geldim hit kazanmaya başladım maalesef alanadı yüzünden karalama yapıyorlar.
Ben biraz para biriktirip söyle yapacağım.
Yeni alanadı alacağım diğer siteyi komple buna geçireceğim eski linkleri yeni linke yönlendireceğim sonra yeni alanadına güzel bir seo çalışması yaptırıp benzer sitelerden reklam alacağım. İnşallah faydasını görürüm.
Maalesed başka alternatif yok gibi gözüküyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam firmaismi+ltd.com şeklinde yapabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web ve Masaüstü programlama
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benimde olayn sikinti arkadaslar olayn yaziyorum olay olay cikiyor ne bilim olayan grup cikiyo ben yogum :D
Her Türlü Stabil Bot! | İnstagram, Twitter, Whatsapp ve daha fazlası için PM!
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir firmayı anımsatıyor yada bir varyasyonu ise eğer uluslararası devlerden değilse sallamam bile, terör örgütü ismini andırıyor olması hangi ülkede yayın yaptığına bağlı. Psikolojik olarak öyle bir ismin azda olsa bir iticiliği olacak ama arama motorları domain veya uzantısına göre sınıflandırma yapmaz, içerik önemli.
no time for caution