lostyazilim

İngilizce Site İle İlgili Fikrinizi Almak İstiyorum

3 Mesajlar 568 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sysroot sysroot WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Designer / Coder
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,

Yıllardır takip ederim, bugün kaydoldum, hoşgeldim diyelim :)

Uzun vadeli olacak bir ingilizce niche site açmayı planlıyorum.Fakat size dil konusunda danışmam gerekiyor;

Öncelikle X bir konuda devamlı bilgi verebileceğim, verilen bilgilerin az çok sabit olduğu, güncelleme ihtiyacı duyulmayan bir kategoride olacak.Blog olarak açıcam.

Yani söylemek istediğim, bahsettiğim konuda ingilizce kaynak çok fazla, 3-5 döküman derleyebilirim.

Esas soruna geleyim artık; bunu yapmak için, ya makale yazdırıcam, yada tek başıma yola çıkıcam.

İngilizcem makale yazacak kadar yok, çıkar başka ülkeye giderim konuşurum sohbet eder, işlerimi hallederim, fakat ingilizce makale yazmak başka birşey.Normal yazışmalarımda çok fakat dediğim gibi bir ingiliz gibi, bir amerikan gibi makale yazmak bambaşka biliyorsunuz.

Makalelerimide kısa düşünmüyorum, uzun makaleler olacak.

Yazılmış makaleleri derleyerek, ufak tefek değişiklikler yaparak, şuan ki ingilizcem ile özgünleştirmeye çalışırsam kopya içerik/spam muamelesi görürmüyüm, ben görürüm diye düşünüyorum ama emin değilim.

Makale yazdıracağım insanlar, benim düşündüğüm kadar özenerek yazarmı, hem samimi hem akademik bir dil kullanıp, ve odaklanılan kelimeleri anlam bütünlüğünü bozmadan ön plana çıkararak yazar mı ondan da emin değilim.Ve uzun makalelerin maliyeti de yüksek olacak neticede makale sayısı yüksek olacak.Var yabancı sitelerde bu işi yapanlar tabiki de dediğim gibi endişlerim ve işin maliyeti karar vermemi etkiliyor.

Uzun lafın kısası, önerilerinizi , fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
Fazla özgün olmasa da gir mi dersiniz, yada kurallara uymayacaksan, makaleler %100 sıfırdan ana dili gibi bilen birinden çıkmayacak sa "hiç gerek yok" mu diyorsunuz.

Saygılarımı sunarım herkese.

wmaraci
reklam

hozcelik hozcelik i was here Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 1778
  • Beğeniler 776 / 777
  • Ticaret 23, (%100)
Konuyla alakalı deneyimli birisinden danışmanlık almanı öneririm. Yoksa yolun başında çuvallıyabilirsiniz. Ya da yok ben tek halledeceğim derseniz ilk ing. siteleriniz tecrübe katar sonunda doğru yöntemi bulursunuz. Umarım anlatabilmişimdir.

💯 Jenerik ve Projelik Domainler | Tıkla Tüm Domainleri İncele

🥳 Yandex Kurumsal Mail Hizmeti | Sınırsız Süre Kullanım | Tıkla Detayları Öğren

"Bu dünya öyle ki karanlığı aydınlığından fazla,
Herkes daha fazla ister, azla yetinmez asla."

cylnmerve cylnmerve Kimlik Onayı Bekliyor Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / K
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 421
  • Beğeniler 47 / 115
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam hani bilmiyorsanız girmeyin derim ama illa gireceğim derseniz elimde nichi domain bulunmaktadır ve ingilizce makale konusunda da istediğiniz makaleleri yazabilirim

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al