Arkadaşlar merhaba, çeşitli sitelerden derleyip oluşturduğum kız ve erkek isimlerinin olduğu https://www.kizerkekbebekisimleri.com/ sitesini kurdum. Site görsel olarak biraz zayıf gibi düşünüyorum. Zaman içerisinde güzel bir tema bulursam kullanacağım. Bu arada sözü açılmışken sizin önerebileceğiniz bir WordPress tema var mı? Siteyi açma fikri niche site fikrinden ortaya çıktı. Google arama sonuçları iyi sayılır. Neyse siteye dönecek olursak, ikiz kız ve erkek uyumlu modern isimler de koymaya çalıştım. Anasayfa da kız ve erkek isimlerini anlamları ile bir sayfa oluşturup yazdım. Ayrıca ikiz kız isimleri, ikiz erkek isimleri ve ikiz kız erkek isimleri başlıklı 3 yazı koydum. Asıl amaç anne - baba adaylarına bebekleri için isim önerilerinde bulunmak. Konu bebek olunca elbet de hamilelik, sağlık, gibi çeşitli başlıklarda aklıma geliyor.
Özetle, sizce kız isimleri, erkek isimleri, ikiz isimleri gibi arama sonuçlarında 4 tane yazı ile google sıralama da ilk sıralarda çıkma şansım olur mu? İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Bebek isimleri