-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu günlerde bu konuyu düşünüyordum bende ama farklı bir açıdan.Bence facebook ne zaman reklamlara önem verdi o zaman düşüş yaşadı.Bu düşüş kasıtlı olarak değil tabiki ancak alttan alttan çok etkiliyor bence.Çünkü facebook'un bu kadar ünlü olmasının bir sebebi de sitede neredeyse hiç reklam yoktu ve reklam için uğraşmıyorlardı.Ne zaman reklama odaklandılar,zaman tüneli,markaların sayfaları vb. facebook o zaman düşüşe geçti bence.
Tabi gerilemiş halinde bile 55 milyar dolardan bahsettiğimiz bir şirketin yok olması bizim var olmamızla aynı yerde kesişir sanırım :)
Ceyhun
Karantina[da]
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mobil alanında elinde çok fazla bir gücü olmayan demiş. Mobilden internete girenlerin %99'u facebook'a giriyor. Akıllı telefonlar facebook'a çalışıyor zaten biraz saçma kehanet olmuş.
zer
cakmakenes.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ah keşke kapansada kurtulsak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Lütfen yalan haber yayınlamayalım,yahu 901 milyon kullanıcısı olan bir sosyal ağ kalkacak 1 günde sonu gelecek.Alla halla çok garip değilmi.Ayrıca adam milyonları kaldırıyor yahu siz neyden bahsediyorsunuz?.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bundan 1 sene öncesinden kendime Face'nin Book'u çıktı diye tshirt yaptırmıştım hatta halen duruyor . Facebook kendini dahada popüler etme amaçlı yok zaman tüneli yok o yok bunu çıkardı ama dahada beter etti eski temayı kullansa facebook 5 değil 20 sene daha ayakta durur ama bu zaman tüneli milleti şimdiden soğutmaya başladı . Kapanırsa benim için kötü olabilir ama bir başkası içinde iyi olur .
Büyükler her zaman doğruyu bilmez ..
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kısa sürede zirveye çıkan bir şey zirveden daha ileriye nasıl gidebilir ki ?
Facebook`un gerileyip gerilemediğini bilmiyorum. Ama yeterli doyuma ulaştığı için daha fazla ilerleyemeyeceği de kesin. Facebook şu anki konumunda dursa bile gerilemiş gözükecek çünkü ilerlemesi durdu. Adam aldı eşini keyfine bakıyor. Biz de burada adamın yaptıkları hakkında çene yoruyoruz.
Niye böyle bir yorum yapmak istediğimi bilmiyorum ama sanırım uykusuzluk başıma vurdu. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Bence Facebook kapanmadan önce, Türkiyeden Facebook'a girişler yasaklanacak. Çünkü youtube yi bile yasaklayan zihniyet, tamamen özgür ve yoruma açık bir ortamı mutlaka kapatmak isteyecektir. Haydi yasaklamadı diyelim. ( Zaten bende yasaklanmasını çok küçük bir ihtimal olarak görüyorum. )
Facebook kullanıcıları artık doyuma ulaştı. Zaten Facebook durumlarını öne çıkartmak falan paralı oldu ve insanlar birbirinden ayrıldı. İnsanlar değişik şeyler görmek ve farklı şeyleri yaşamak istiyorlar. Bu yüzden de bugün kullanılan bir sosyal ağın bundan değil 10 yıl 5 yıl sonra bile tekrar kullanılabileceği şüpheli.
Dediğim gibi insanlar farklı şeyler denemek istediklerinden, şimdiden Twitter'a geçmeye başladılar.
Emreee
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gebersin daha beter olsun :) :p
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
500 milyon muydu üye sayısı tam hatırlamıyorum ama en az yarısı kolpa üyelik.Herşeyin olduğu gibi bu saçma salak sitenin de sonu gelecek.Bir zamanlar msn vardı şimdi hangimiz kulanıyoruz