Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Netlimitsiz paketi aslında o anlamda limitsiz değil. İnternet hızın 8mbps oluyor. 50 GB gibi bir limitin var. Bu 50 GB'ı geçtikten sonra internet hızını 1mbps'a düşürüyorlar.
Ama işte limitsiz oluyor. Yani ekstra hiç para ödemiyorsun 50 GB'ı geçtikten sonra. Tek yaptıkları hızını düşürmek.
Eğer ayda 50 GB'dan fazla indirme yapıyorsan geçme. Ama yok o kadar yapmam diyorsan geçmen iyi olur.
Ayda ne kadar kullandığına şuradan bakabilirsin:
https://adslkota.turk*******.com.tr
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
Emreee
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ama söyledikleri;
[COLOR=Red]İnternetinizin hızı sabit kalacak ve hızınızda düşme olmayacak[/COLOR]
Demişler?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
444 0 375 dışında bir numara ile görüştüyseniz sizden habersiz paket değişikliği bile yapmış olabilirler, eğer öyleyse kontrol et derim. Resmi müşteri hizmetleri numarası dışında görüştüğün numaralar, bayiler oluyor ve tamam demesen bile senden habersiz birçok işlem yapıyorlar (taahhüt de dahil). Başıma gelmişti :)
Resimde çizdiğinin tek farkı sanırım telefonsuz (yalın) olması.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
karaperde adlı üyeden alıntı
hocam benim bildiğime göre adil kullanım miktarını tüm sınırsız netlere getirdiler yanılıyor muyum yoksa?
Ben Süperonline kullanıyorum adil kullanımın olmadığı paketi yoktu. TTnetin var mı acaba?
Yok hayır. Mesela Emre'nin paylaştığı resimde yalın 8mbps paketi var. O işte tam sınırsız oluyor. Herhangi bir adil kullanım miktarı yok. Ama fiyatıda ona göre işte. Ayda 115 TL.
Emre adlı üyeden alıntı
Ama söyledikleri;
[COLOR=Red]
İnternetinizin hızı sabit kalacak ve hızınızda düşme olmayacak[/COLOR]
Demişler?
O da bir kandırmaca :) Şuanki internet hızın 2mbps varsayıyorum. Seni 8mbps netlimitsiz paketine alacaklar.
Şimdi bu durumda 2'den 8'e çıkaracaklar seni. Yani internet hızında düşme olmadı ve 50GB'ı geçene kadar sabit :D
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Lanet olsun ki TTnet Net Limitsiz kullanıyorum 8mbit'e kadar olan paketi. Ama her ayın 10'u olmadan geçiyoruz kotayı ve hızı 1mbit'e düşüyo diyolar. Tamamen yalan. Ay başında saniyede 2mb ile iniyorken ayın ortalarında 30kb'yi geçmiyor. Bunu onlara çok açıkladım ancak yapacağımız bir şey yok diyip duruyorlar. Bence sende kullanacaksan en alttaki paketi kullan.
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.