trkolik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
reklamcılık
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar bu sabahtan itibaren kullandığım bilgisayardan siteme giriş yapamıyorum. Belli aralıklarla tekrarlıyor bunu giriş yapılamıyor bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor.
Aynı ip den farklı bigisayardan giriş yapabiliyorum. Aynı memleketten başkalarıda giriş yapabiliyor fakat söylediğim gibi kullandığım bilgisayarda böyle bir sorun oluyor.
Sizce neden kaynaklanıyor olabilir bu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Host sağlayıcınızla konuşun belki IP adresiniz banlanmış olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci :(
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitenize bir iki saat hiç girmemeyi ve bu zaman içinde tüm tarayıcınız geçmişlreini siin ve ıp değiştimeye çalışın
trkolik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
reklamcılık
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tüm geçmişi sildim şuan sorun yok :) Teşekkürler
Ek Olarak: Arkadaşlar bir yardım edin lütfen kafayı yedim artık valla :)
Hosting firmasıyla görüşüyorum bizimle alakalı bir durum yok diyor. Modeme reset attım olmadı. Bilgisayara format attım yine olmadı. Aynı binada oturdugum kişi siteme giriş yaparken ben giriş yapamıyorum. Belli aralıklarla bu sorun oluyor. Bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor. Fakat şu dikkatimi çekti adsense reklamlarını yayınlamaya başladığım andan itibaren bu sorun oluştu.
Acaba sahte sayfa gösterimi yaptığımı düşünüp siteye girişimi engelliyor olabilir mi google ? Artık bunu bile düşünüyorum yani :)
Birde bu sorun çıktığından beri adsense reklamlarını eklediğim günden beri hitim de gözle görülür bir düşüş oldu