Gglog
bloglara frm kurmayın!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence de bir sorun var sağlık sitesi ama sadece araba reklamları gösteriyor.
Little things affect little minds.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ne gariptir ki bu konuyu açtıktan sonra 3tık almış 1,5₺ her ne kadar kasıtlı tıktan rahatsız olsamda işiniz güçünüz rast gelsin :) adsense rekorumuz
pubhane
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Böyle emekçi kardeşlerimi seviyorum. Bugün bir arkadaşın yatan adsense ödemesini gördüm dudağım ucukladı. Adam 154 bin TL ödeme aldı canlı kanlı şahit oldum. Hangi sektörde hizmet verdiğini söylemese de yanlış sektör seçimi yaptığımız icin boşa kürek çektiğimizi düşünüyorum. Sağlık, kredi, kadin veya çok para kazanilacagini savunulan diğer sektörler para kazandırmıyor beyler.😊 Bu sektörde gerçekten mükemmel para var ama iş iyi para kazandıran sektörü bulabilmek. Hangi sektörde siteniz var bilmiyorum ancak, nacizane fikrim ilerisi için ışık görmediğiniz projelerimizden kurtulun. Reklam yerleşimi filan bir yere kadar kazandırır. İnsanlar iceriklerinizi eksiksiz ve kusursuz bulduğu sürece, projenizden yararlandığı sürece projeniz ayakta kalsın diye yeri geldiğinde reklamlariniza tiklamalı, yeri geldiğinde gerçekten ilgi duyduğu reklamlara tiklamalı. İşte bunu basarabildigimiz zaman kazanclarimiz artacaktır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
pubhane adlı üyeden alıntı
Böyle emekçi kardeşlerimi seviyorum. Bugün bir arkadaşın yatan adsense ödemesini gördüm dudağım ucukladı. Adam 154 bin TL ödeme aldı canlı kanlı şahit oldum. Hangi sektörde hizmet verdiğini söylemese de yanlış sektör seçimi yaptığımız icin boşa kürek çektiğimizi düşünüyorum. Sağlık, kredi, kadin veya çok para kazanilacagini savunulan diğer sektörler para kazandırmıyor beyler.😊 Bu sektörde gerçekten mükemmel para var ama iş iyi para kazandıran sektörü bulabilmek. Hangi sektörde siteniz var bilmiyorum ancak, nacizane fikrim ilerisi için ışık görmediğiniz projelerimizden kurtulun. Reklam yerleşimi filan bir yere kadar kazandırır. İnsanlar iceriklerinizi eksiksiz ve kusursuz bulduğu sürece, projenizden yararlandığı sürece projeniz ayakta kalsın diye yeri geldiğinde reklamlariniza tiklamalı, yeri geldiğinde gerçekten ilgi duyduğu reklamlara tiklamalı. İşte bunu basarabildigimiz zaman kazanclarimiz artacaktır.
154bin TL yi Google ın Ceosu almoyordur :)
Gerçekten merak ettim site adresini pm atar mısın_?
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.