-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhabalar..Başıma gelen ilginç arama sonuçlarından bahsetmek istiyorum. Bazen türkçe arama kelimeleri üzerinden google aramalarında ingilizce sitelere de rastlıyorum.
Bu durum normal mi? O zaman gerçekten kaliteli türkçe içeriklerimiz ingilizce veya başka dilde arama sonuçlarına dahil edilir mi acaba?
Konuyla ilgili bir blog yazısı ya da google patentli hizmeti hakkında bilgi okuyan var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
evet edilir ama şöyleki örneğin aranma ismi aynı olması lazım.Dahada detaylandırmak gerekirse örneğin ilaç isimleri tüm dünyada aynıdır.Bu durumda anahtar kelime aynı olduğu için türkiyeden arama sonuçlarında ilk sayfada birçok ingilizce vardır.Bunu kısıtlamanın tek yolu çok kaliteki türk içerikleri gerekir.Zaten ilk sayfada çıkacak kadar iyi içerik yoksa google hemen ingilizceden çıkartır yada başka dillerden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eger arama ekraninda sadece turkce sayfaları göster demezsen yabancı sitelerde de o keywordlari giren sayfalar arama sonuçlarında çıkar. Aynı şey diğer diller içinde geçerli eğer ki sadece ingilizce siteleri göster demezlerse evet çıkabilirsin. Kendi oyun blogumda CS GO yazılarıma Polonyadan trafik alıyorum Türkçe yazdığım halde.