-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
e-ticaret sorumlusu
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bir slider yazdım her şey tamam slider üzerin yazılar falan var. Benim istediğim slider düzenlerken resim kısmı boş ise resmin kalsın diğerlerini değiştirsin resim kısmı dolu ise resimle beraber diğerlerini de değiştirsin. Kodu yazdım ama resim kısmı boş ise problem yok. Ama resim kısmı dolu ise değiştirmiyor.
if(isset($_POST['sliderduzenle'])) {
$sorgu=$_POST['resim'];
if($sorgu==""){
$id=$_POST['id'];
$siliderduzenle=mysql_query("update fotograf_galeri set adi='".$_POST[adi]."',baslik='".$_POST[baslik]."',b_color='".$_POST[b_color]."',b_font_size='".$_POST[b_font_size]."',b_font='".$_POST[b_font]."',b_text_align='".$_POST[b_text_align]."',b_style='".$_POST[b_style]."',aciklama='".$_POST[aciklama]."',a_color='".$_POST[a_color]."',a_font_size='".$_POST[a_font]."',a_text_align='".$_POST[a_text_align]."',a_style='".$_POST[a_style]."',sira='".$_POST[sira]."',resim_tagi='".$_POST[resim_tagi]."' where id='$id'" );
} else {
$uploads_dir = '../images/slider';
@$tmp_name = $_FILES['resim']["tmp_name"];
@$name = $_FILES['resim']["name"];
$benzersizsayi1=rand(20000,32000);
$benzersizsayi2=rand(20000,32000);
$benzersizsayi3=rand(20000,32000);
$benzersizsayi4=rand(20000,32000);
$benzersizad=$benzersizsayi1.$benzersizsayi2.$benzersizsayi3.$benzersizsayi4;
$refimgyol=substr($uploads_dir, 3)."/".$benzersizad.$name;
@move_uploaded_file($tmp_name, "$uploads_dir/$benzersizad$name");
$id=$_POST['id'];
$siliderduzenle=mysql_query("update fotograf_galeri set adi='".$_POST[adi]."',baslik='".$_POST[baslik]."',b_color='".$_POST[b_color]."',b_font_size='".$_POST[b_font_size]."',b_font='".$_POST[b_font]."',b_text_align='".$_POST[b_text_align]."',b_style='".$_POST[b_style]."',aciklama='".$_POST[aciklama]."',a_color='".$_POST[a_color]."',a_font_size='".$_POST[a_font]."',a_text_align='".$_POST[a_text_align]."',a_style='".$_POST[a_style]."',sira='".$_POST[sira]."',resim_tagi='".$_POST[resim_tagi]."',resim='".$refimgyol."' where id='$id'" );
}
if(mysql_affected_rows())
{
header("Location:foto_duzenle.php?durum=ok");
} else {
header("Location:foto_duzenle.php?durum=no");
}
}
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tam olarak sorunu anlamadım ama $sorgu=="" kısmını empty($sorgu ) tarzında kullanmanı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
e-ticaret sorumlusu
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sorun kodun else kısmından sonra başlıyor. yani $sorgu değeri boş değil ise bu işlemi yap diyorum ama yapmıyor.