GsliKahraman adlı üyeden alıntı
Her 2 elde reset atılıyor oyunun zevki yok 2 saattir oyundayım 100 reset attı..
Oyunun içine ediyorlar resetle..
Ben çıktım dediğim gibi önermiyorum önce ayarlarını yapsınlar sonra maç ayarlasınlar..
oyun sırasında ayar yapılıyor..
:D Ayarlar oyun sırasında yapılır. Maç ayarını yükleyip maçı başlattıktan sonra Takımların tamamlanmasını beklemek olmaz heralde?
Sizin bahsettiğiniz, 5-4 oynanırken aralarda res atılması. Maç serverlerinde böyledir, bunu hergün 20den fazla maç atan ve real klanı bulunan biri olarak söylüyorum.
Adamlar ölene kadar beklenmez maç öncesi alıstırmalarda. Admin öldüğü an istediği zaman res atar. 1000000 Kerede atar. Ama tabi adamlar çabuk gelir bu res uzun sürmez maç başlar ve bitene kadar devam eder normal oynayış.
Birtürlü takım eşitlenmediği için resler çok oldu buda normal, kimsenin evini basıp gir su servere demiyoruz forum üzerinden yapmaya çalısıyoruz böyle bir etkinliği.
Adminlerin suçuymuş gibi konuşamazsınız, böyle bir etkinliğin olduğu için teşekkür etmelisiniz kimse sizden bir şey istemedi. Hepsi sizin eğlenmeniz için. Ki serverde kurallara uyulmaya calısıldı bu yüzden bu siteminiz, yani her şey kuralına göre olsun "arkadaşlar aman bir takım 5 kişi diğer takım 4 kişi olup haksızlık olmasın" dediğimiz için böyle oldu.
Karar sizin.