dafidak
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Buram buram dolandirma kokuyor numarasını isteyin kız oldugu bile belli değil buluşma yok bisey yok sadece instagram konuşma sen onu tehdit et
dafidak
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Gülüp geçiyorum hocam dolandiracak sizi %100 engelle gitsin bosa uğraşıp da kafanı agritma fotolar bile fakedir
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yasin11 Kardeşim sana bir tavsiye veriyim. Yarın dava açacağım diyen insan dava açmaz hemen açar. Senin dediğine göre kız seni tuzağa düşürmüş 18 yaşındayım azdım ettim vs. diye (artık ne dedi bilmiyorum) sonra anlaştığınız zamanda ben 17 yaşındayım sana dava açacağım falan diyip para istemiş. Böyle bi dünya YOK kardeşim benim.
Birincisi bu kız sana dava bile açsa ailesi öğrenir ve kızın hayatı biter diye tahmin ediyorum.
Ailesi yoksa bile mahkemeye verse bile çıkar dersin hakim bey böyle böyle bana yazdıkları budur diye savunmanı yaparsın. Zaten ortada bir ilişkiye girme falanda yok hatta tam tersine sen kızdan şikayetçi olabilirsin.
Birde kız olduğundan emin misin?
Son olarak ben olsaydım bu durumda kıza küfür falan etmeden engeller geçerdim. Çünkü küfür edersen bu sefer o yüzden sana bulaşabilir.
En son olarakta. Gördüğüm kadarıyla 21 yaşındasın, bende 21 yaşındayım, sana bir arkadaş, kardeş tavsiyesi: KENDİNDEN KÜÇÜK KIZLA TAKILMA. Bu olay sana ders olmuştur umarım.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu taktiklerle kontör falan alıyorduk da bu kadar da olmaz galiba. Bence birazda siz onu korkutun. Avukata gittim yasal yollara başvuracağınızi falan söyleyin. Hesabı aracılığı ile adresini bulduracagini yazın. O korksun biraz hemen kapatmazsa hesabını siz engelleyin onu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Hocam öncelikle Allah rızası için normal cümle düzenini ve kelimelerin doğru yazılışını kullan. Gözlerim kanadı, beynim ısındı yazdıklarınızı okurken.
Gelelim sorununuza. Tahminimce sizin 17 yaşında kız dediğiniz kişi aslında kız bile değil. Sizi tehdit ederek para koparmaya çalışıyor. 4 kişiyi şikayet ettim 2si içerde diye bir dünya yok. Yazışmalarınızı silmeyin. Ekran görüntüsü alın. Sonuçta siz herhangi bir cinsel birliktelik yaşamamışsınız. Sadece konuşmuşsunuz. Ama yine de ne konuştuğunuz da önemli tabi burada. Ama bir kolluk personeli olarak genel düşüncem karşınızdakinin sizi dolandırmaya çalıştığı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Bir de tehtid değil tehdit :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Ekran görüntülerini at istersen bana özelden.