Kings
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Domain satın alırken aslında yerli firmaları tercih etmemek gerekiyor. İşin güvenlik yönü de var.
Mesela firmaların çoğu Kıbrıs'ta kurulmuş domaini başkasına verseler nasıl hukiki boyutu olur bilmiyorum pek güven vermiyor açıkçası. benim domainlerimin hepsi Türkiye de godady veya name transfer kampanyası yapsa geçişlerini yapacağım en yakında
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
cep telefonucu
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben dns hizmeti satın aldığım halde bloggere yönlendiremiyorum dns ip adreslerini ekleyemiyorusun
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
domain ücretleri sabitti bosuna tr firmalardan alıp iş cıkartıyorsunuz kesinlikle hiçbir şekilde tr firma kullanmam her yönüyle sıkıntılar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
İ** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aynı sorunu şuan ben yaşıyorum. Kampanyalı diye aldım şimdide dns için ek para istiyor. Tam bir saçmalık !
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domain ücretleri eğer çok ucuzsa illa ki birşeyler için para isteyeceklerdir. Hostinge birşey diyemem ama domain ücretleri eğer ucuzsa bilin ki bir şeyler eksiktir. Ya whois gizliliği ya bu yazıda ki gibi. Umarım henüz almamış kullanıcılar bu konuyu görür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Natro kısa vadede kâr ettiğini sansa da uzun vadede ayağına sıkıyor. Çok sorunlar yaşadım natro ile zamanında...