lostyazilim
tr.link

Karşılaştığım Bir Olay (Kağıt Toplayan Adam) - Neden Olabilir?

4 Mesajlar 714 Okunma
lstbozum
tr.link

websitetr websitetr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WEB
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 295
  • Beğeniler 188 / 44
  • Ticaret 3, (%100)
Bugün akşam Ankara Kızılay'da bir yerde oturuyordum. Birden yoldan geçen kağıt toplayan adam yere yattı nöbet geçiriyor gibi titremeye başladı ama ağzından çok fazla kan geldi. Yüzüne su filan attı biri yavaştan kendine geldi. Ambulans aradım, istemedi. Gitmeye çalıştı, çevredekiler bırakmadı. Sonra bekle dedim ambulans gelecek, eliyle yok yaptı. Her hareketinde acı çekiyordu. Herhalde torbasının burada kalmasını istemiyor dedim kendi kendime. Neyse yoldan geçen biri adama para da verdi. En son yine gittim bekle dedim ambulans gelecek, kalktı zor zor yürüyerek gitti. Tipi Türk değil gibiydi, sonradan dedim ya Suriyelidir izinsiz vs duruyordur ondan istememiştir ya da birilerinden ağır dayak yemiştir iç kanama gibi bir şeydir vs. Aklımdan çıkmıyor. Velhasılıkelam, yere yatıp titrerken deyim yerindeyse debelenirken ağızdan kan gelmesi neden olabilir?

wmaraci
reklam

ilkayy ilkayy ucrmyslnmsmdstgmdeanldm Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 1439
  • Beğeniler 372 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
aklıma iç kanama geçirdiği geldi, muhtemelen birisinle daha önce tartıştı iç kanama yaptı o an farkına varamazsın kısa süre sonra farketti bu duruma geldi.

websitetr websitetr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WEB
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 295
  • Beğeniler 188 / 44
  • Ticaret 3, (%100)
Bana da öyle geldi hocam

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Ağızdan kan gelmesinin çok farklı nedenleri olabilir. Cildinde belirgin morluklar yoksa muhtemelen yaşadığı bir hastalıktan dolayıdır.

Sizler bu tür durumlarda rahatsızlanan kişileri yalnız bırakmayın. Yan yatırıp beklemesini söyleyin. Sırt üstü yatmasın ki boğulmasın.

Unutmayın; acil servis hizmetleri tamamen ücretsizdir. Özel hastaneler dahil.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al