-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar whatsapp api ile bir program yazıyorum. Ama bunun için bir whatsapp password ihtiyacım var. İnternette buldugum akdarı ile WART adında bir program bunu yapıyormuş ama artık işlemiyor bu program. Nasıl bir çözüm bulabilirim bu duruma ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
WART yani WhatsAppRegistrationTool programı WhatsApp'a Karşılıklı üçüncü taraf şifreleme özelliği gelmeden önce çalışıyordu.Bu özellik geldikten sonra çalışmamaya başladı.iPhone üzerinde birkaç yazılım ile sniff edilerek password yakalanabiliyordu ancak bu yöntem de uzun süre önce bozuldu.Maalesef artık Api yolu ile program yazmanız bir işe yaramıyor.Github üzerindeki GeckoFx yada Selenium ile yazılan WhatsApp Web kullanan örnekleri incelemeniz daha sağlıklı olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. Password sorununu çözmenin hiç bir yolu yokmu ? Yazmak istediğim program telefon numaramı kullanarak excelden aktaracagım numaralara whatsapp üzerinden toplu whatsapp mesajı göndermek. Bu password nedir ne değildir tam onu bile bilmiyorum ama şuan buna çok ihtiyacım var
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Dediğim gibi şuan WhatsApp Api kullanımı Spam nedeniyle kapalı konumda dolayısıyla password almak yada Wart gibi programlar ile kayıt olmak imkansız.Bu nedenle WhatsApp Webi kullanabilirsiniz Aşağıda örnek olarak istediğiniz program kodları mevcut projeden yararlanabilir özelleştirip geliştirebilirsiniz.
GitHub
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Evet Api kullanımı kapalı ama genede kullanarak belirttiğim tarzda program yapıp kullananlar şuan mevcut. Acaba bunlar nasıl yapılmış hangi yollar kullanılmış şuan bu konuya meragım daha çok arttı. Vermiş olduğunuz link içinde teşekkür ederim inceliyorum şimdi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ayrıca Visual Basic ve C# da çok yeniyim ve vermiş oluğunuz link tam istediklerimi karşılıyor sanırım ama nasıl derleyeceğimi bilemedim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
API kullansanda kullanmasanda koskoca şirket kişisel olarak kullanılan mesajlaşma uygulamasını spam konusunda sessizce izleyeceğini sanmam. Tamam facebook instagram gibi yerlerde bolca spam yapabiliyorsun, flood yapabiliyorsun ama bu mesajlaşma uygulaması, toplu mesaj atma gibi bir derdin varsa SMS API satın alırsın, sorunsuz bir şekilde kullanırsın.
no time for caution
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
SMS konusunu çözdük fakat hatrı sayılır bir sayıda ürünlerimiz için sadece whatsapp üzerinden mesaj almak isteyen müşterilerimiz var. Bunlara tek tek göndermek çok zor oluyor. İnternette çok araştırdım bu tarz programlar mevcut ama satın alacagım kimseyide bulamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-