-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
AdSense'in sizi reddetmesinin sebebi nedir? Mailde belirtilmiş mi?
Ayrıca detaylı olarak hazırladığım adsense onayı nasıl alınır? yazıma bakabilirsiniz. Mutlaka faydası olur.
Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Uzmanlarımız başvurunuzu inceledi ve program ölçütlerimizi karşılamadığını saptadı. Bu nedenle, sizi programımıza kabul etmemiz mümkün değil.
Google reklamlarının yayıncılarımız ve reklamverenlerimiz için etkili olmasını sağlamaya yardımcı olacağına inandığımız bazı politikalarımız bulunmaktadır. Google, tüm yayıncıları inceler ve herhangi bir başvuruyu reddetme hakkını saklı tutar. Büyümemizi sürdürürken, daha geniş bir web içeriği ile daha fazla web yayıncısına hizmet edecek şekilde programımızı genişletebileceğimizin farkındayız.
Kararımızın ayrıntılı nedenleriyle ilgili sorulara cevap veremeyeceğimizi bilmenizi isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Açıklama bu şekilde hocam. Yazınıza bakacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yazımda da belirttiğim gibi sitenizi hitlendirmeye çalışın. Yazılarınızı kısa tutmayın. Ayrıca kopya içeriğiniz falan var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yazımda da belirttiğim gibi sitenizi hitlendirmeye çalışın. Yazılarınızı kısa tutmayın. Ayrıca kopya içeriğiniz falan var mı?
Kopya içerik yok hocam. Kendim yazıyorum.
rugal34
Güvenli Ödeme Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ödeme Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
R** Ü**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Merhaba hocam adınıza üzüldüm. Siteniz Google tarafından 19 index almış. Bu sebeple biraz daha çalışılmalı ve daha sonra tekrar başvuru yapılmalı diye düşünüyorum.Siteniz aslında Adsense alabilecek düzeylere yakın bence yapmanız gereken biraz daha makale yazmak yaklaşık 20-30 makale daha yazın tekrar deneyin diye düşünüyorum.