-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bonus sistemi nasılı yapılır anlatırmısınız yani şöyle olcak;
5 tane link olacak kişi bu linklere tıkladığın da bc.vc reklamını geçecek ve kişinin hesabına 10 bonus gelecek bu sistem nasıkl olacak arkadaşlar anlatımısınız ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Php http_referer'i kullanabilirsin.
Örnek;
$kullanici_id = $_SESSION['kullanici_id']; // kullanıcının vt'deki eşşiz id'si.
$kullanici_puan = $_SESSION['kullanici_puan']; // kullanıcının bc.vc'den gelmeden önceki puan'ı.
$bc_vc_link = "http://bc.vc/OdTR2"; // kullanıcının gelmesini beklediğin link. (tırnak içindeki link'i örnek olması için verdim)
if ($_SERVER['HTTP_REFERER'] == $bc_vc_link) { // kullanıcının geldiği link senin gelmesini istediğin yerle aynı ise...
$kullanici_puan = $kullanici_puan + 10; // Puanı = 10 ise +10 daha eklemek istediğimizi söylüyoruz.
mysql_query("UPDATE oktay SET kullanici_puan='$kullanici_puan' WHERE ad='$kullanici_id'"); // burdada eski puanı yenisi ile güncelliyoruz.
}else { echo "Puan eklenirken hata oluştu."; }
Yanlışım varsa düzeltin :)
Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız, cehaletin bedelini hesaplayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer/Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşımızın dediği sistem siteye geri dönecekse gerçekleşecek sistemdir. Eğer sitenize bir geri yönlendirme olmayacak ve başka bir siteye gidecekse kullanıcı linke tıkladığında benzersiz bir token oluşturulmalı ve bu veritabanına kaydedilmelidir. bc.vc linkinizi post şeklinde kendi sitenizin sayfasına yönlendirirsiniz. Bu sayfada get komutu ile md5 ile şifrelenmiş tokenınızı çekersiniz eğer token veritabanına kayıtlı ve durumu 1 se puanı eklersiniz değilse hata verirsiniz. Linkten puan kazanma mantığı bu şekilde yapılabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
BugraGulay adlı üyeden alıntı
Arkadaşımızın dediği sistem siteye geri dönecekse gerçekleşecek sistemdir. Eğer sitenize bir geri yönlendirme olmayacak ve başka bir siteye gidecekse kullanıcı linke tıkladığında benzersiz bir token oluşturulmalı ve bu veritabanına kaydedilmelidir. bc.vc linkinizi post şeklinde kendi sitenizin sayfasına yönlendirirsiniz. Bu sayfada get komutu ile md5 ile şifrelenmiş tokenınızı çekersiniz eğer token veritabanına kayıtlı ve durumu 1 se puanı eklersiniz değilse hata verirsiniz. Linkten puan kazanma mantığı bu şekilde yapılabilir.
Arkadaşın dediği doğru ben bayağı kaba taslak sunmuşum bende bilmiyordum bu sistemi sayesinde öğrenmiş oldum. Teşekkürler.
Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız, cehaletin bedelini hesaplayın.