-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress kullanıcıları görmüştür. Akismet bu avrupa birliğinde yürürlüğe girecek gizlilik ile ilgili kanunla alakalı olarak bir uyarı çıkarıyor. iletişim formunda site ziyaretçilerine bir bilgilendirme vs gibi bir şey göstermekten bahsediyor. default olarak özelliği açmamışlar ama avrupa'da iseniz açın diyorlar kısaca.
benim o 2 cümleden uykusuz aklımla çıkardığım bunlar. netice olarak sizler ne yaptınız? enablıe mı disable mı?
Defacer
🚀Wordpress Hizmetleri🚀
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ben açık yapmıştım banada geldi uyarı
🚀Profesyonel Wordpress Hizmetleri 🚀 Kurulum - Türkçeleştirme A'dan Z'ye 7/24 Hizmet ve Destek! ✅
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eğer açık yaparsanız yorum kısmınızın altında şöyle bir yazı çıkıyor: 'This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.'
merak edenler için bilgilendirmiş olayım.
ben de aktif sitemde kapalı daha bilinmeyen sitemde açık yaptım bakalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitenin altında görünüyor evet nasıl kaldırcaz birde kaldırmak mı daha iyi aktif etmek mi ?
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Lisans / Hukuk
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yorumların spam olarak ayıklanmasında kullanıcıların kişisel verilerinin ne tür şekilde işlendiği hakkında bilgi veriyor o kısım. Geçtiğimiz aylarda yürürlüğe giren Avrupa Veri Koruma Regülasyonunun (GDPR) zorunlu kıldığı bir durum. Türkiye’de iseniz ciddi bir sorun çıkmaz ama yine de açık bırakın bence
1 kişi bu mesajı beğendi.