-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Ben sitemden 5 footer link sattım sitemi spama düşürür mü ilerleyen zamanlarda düşürür mü deneyimli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
reklam verdiğiniz sitelere dikkat edin ve herşeyin fazlası zarar demiş ya atalarımız aynen o hesap. ama 5 linkden bişey olcagini pek sanmiyorum
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web ve Masaüstü programlama
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tartismaya acik bir konu. Her sayfada footer yapisi mevcut. Alan kisiye zarar verebilir. Cunku ayni keywordden binlerce cikis yapilacak ustune alakasiz sayfalardanda cikis yapilacak footer oldugu icin bunu footer backlink alan kisi dusunsun ancak sizin sitenizdende binlerce cikis olabilir sayfa sayisina bagli olarak bu site otoritesini sarsarmi bilemem zamana birakin bir aya belli olur hersey :)
Domain ismini direk olarak yazinca dofollow bile olsa link alan kisiye zarari olmuyo diye biliyorum cunku site tasarimcilari surekli footere link birakir binlerce site yaptigini dusunun milyonlarca backlink demek bu spama dusurmuyor aksine yarar saglar ancak keyword atilmamali bu hususta sadece domain ismi uzerinden verilmeli belki yuzde iki veya yuzde ucluk kisima keyword verilebilir geri kalanlari domain ismi olmali. Keyword verirken farkli anlamlardaki alternatifler kullanilirsa daha iyi olacaktir :)
Her Türlü Stabil Bot! | İnstagram, Twitter, Whatsapp ve daha fazlası için PM!
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Ben büyük ihtimal bir şey olmayacağını düşünüyorumda deneyimli arkadaşlara danışmak istedim konuyu okuyanlar varda yorum yapmaktan kaçınıyolar arkadaşlar düşüncenizi deneyimlerinizi yazarsanız herkes faydalanır
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
negiu 5 değil de 6 biraz fazla gibi hahahah
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama