-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ü** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam tüm dosyaları indirip düzenlemek istediğiniz yazıyı klasörde aratın mesela ‘My Cart’ kelimesi.
Klasöre My Cart diye aratma yaptığınızda hangi dosyalarda bulunduğunu yazar sizde düzenlersiniz kodlarla işiniz yok pek zaten düzenlemek istediğiniz yer genellikle tırnaklar içerisinde yazılı oluyor şuan mobilim tam hangi klasörde yer aldığını söyleyemiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Frontend Web Developer
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba. Eğer Eklenti Yöneticisi aracılığıyla kurulan herhangi bir OC Extension'unuz var Opencart bu eklentinin değişiklik yaptığı tüm dosyaları system/storage/modification klasörü altında depolar. Doalyısıyla siz ilgili tema dosyasında değişiklik yapsanız da sistem hala modification klasöründeki örneğini kullanmaya devam eder. Bu nedenle Yönetim Panelinde Eklentiler->Modifikasyolar bölümüne giderek modifikasyon önbelleğini temizleyip yeniden oluşturmalısınız. Bu durumda değişikliklerinizi görebilirsiniz. Sorun çözülmediyse lütfen tekrar belirtin.
Joomla, Opencart, Wordpress Destek...
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar, ilginize teşekkürler...
Anladığım kadarıyla değerlendirme yapıp sonuçları hakkında bilgilendirme yapacağım.
@uonrl >> Karışık bir yol gibi görünüyor önerin. yine de çıkış bulamazsam denemekte fayda var. Teşekkürler.
@Prozexis >> system/storage/modification klasörü yolu doğru gibi görünüyor. İlk önce bu yolu izleyeceğim. Gelişmele hakkında yayına yprum yazacağım. Teşekkürler.
@Kiroglumarket >> Dreamweaver kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Frontend Web Developer
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam Şöyle yapalım istersen. Anydesk üzerinden canlı yardım edebilirim. Bu arada system/storage/modification yolu ile ilgli herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok zaten. Eklenti önbelleğini temizlerseniz. header.twig dosyasında değişiklik yapan eklentiler system/storage/modification klasörü altında bu dosyanın da yenisini oluşturacağından yaptığınız değişiklikleri görmeniz daha olası olacaktır diye düşünüyorum. Dediğim gibi Uzaktan bağlanarak veya dosya kodlarınızı paylaşrısanız (tema adınız da olabilir) yardımcı olabirim.
Ürünlerin listelendiği sayfalarda (kategori veya ana sayfa vb) her ürün için sosyal paylaşım simgesi yapılabilir. fakat bu paylaşım scriptleri ek sunucu yüklemesine sebep olacaktır. Bu nedenle paylaşım scriptlerinin sadece ürünün sayfasında gösterilmesi site erişilebilirliğiniz için daha doğru bir adım olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Joomla, Opencart, Wordpress Destek...