lostyazilim

Kolayca İp Adresi Değiştirme

6 Mesajlar 16.392 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Genc Genc Computer Engineer Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1606
  • Beğeniler 760 / 441
  • Ticaret 49, (%98)
Sizler için araştırma yaptığım kendi yazdığım makale hakkında lütfen yorumlarınızı saklamayın :D
-----------------------------------------------------------------------------------

Yemedim içmedim sizler için küçük çaptada olsa bir araştırma yaptım.Araştırma istatistik bilgilerine göre bir çok arkadaşımız ip adresimizin nasıl değiştirildiğini bilmiyormuş bizde onlara yardım amaçlı bir bilgi edinmeye çalıştım.Program gibi bir şey fakat hemen korkmayın programı siz hazırlıyorsunuz eğer yok ben yapamam diyor iseniz yazımın altında birlikte yaptığğımız programın uplaud edilmiş halini koyacağım.Aslında yapacağımız şey çok basit aşağıda vereceğim kodları,yazıları bir metin belgesine yapıştırıp dosyanın biçimini değiştirerek farklı kaydetmek.Ayrıca korkanlara söyleyeyim bu kendimizin hazırladığı programın görevi sadece ağ bağlantılarını resetleyip ip adresimizi değiştirmeye yarar başka bir fonksiyonu yok.Tabi bazı uyanıklar için söyleyeyim bu ip değiştirmeyi ankette tekrar tekrar oy atmak için yapanlar var eğer anket sahibi yasaklamışsa 2.kez oy kullanamazsınız baştan söyleyeyim.

İlk önce Yapmanız Gereken Şu Kodları,yazıları

@echo off
echo
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
echo
ipconfig /renew
exit

Bunları Kopyalayın Masaüstünde yeni bir metin belgesi açarak bunları içine yapıştırın. Daha sonrasında Dosya>Farklı Kaydet'e Tıklıyoruz.İstediğiniz bir isim koyun mesela ip fakat sonuna .bat koyun yani; ip.bat şeklinde kaydedin.O kaydettiğimiz dosyaya her tıklayışımızda ip adresimiz değişecek.Ben denedim korkacak bir şey yok arkadaşlar Konunun başında bahsettiğim gibide hazırladığımız dosyayı paylaşıyorum bunu indirin ve her tıklayışınızda otomatikmen ip adresiniz değişecek.Bu değişme yaklaşık 10 sn gibi bir aralıkla o luyor.Tabi okadar bekleyebilirsiniz değil mi :)

İndirmek için Tıklayınız.

Kaynak : http://tikyweb.com/kolayca-ip-adresi-degistirme

wmaraci
reklam

zeynepcik zeynepcik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 2024 / K
  • Meslek Web tasarımcı .
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 40 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
İp adresimizi değiştirmenin ne gibi faydaları vardır ,niçin değiştirilir ?

SmayLee SmayLee WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 8 / 9
  • Ticaret 5, (%100)
Post kasarken farkedilmemek için farklı IPlere ihtiyaç vardır, büyük ihtimalle o işe yarayabilir. Eline sağlık hocam.

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3509
  • Beğeniler 1321 / 1320
  • Ticaret 97, (%100)
Güzel anlatım, teşekkürler.

wmaraci
wmaraci

zeynepcik zeynepcik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 2024 / K
  • Meslek Web tasarımcı .
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 40 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Post kasmak nedir ? Bir saat aradım google 'da bulamadım .Post : yazı ,yorumsa ; kasmak ne ? Niye Türkçe söylenmiyor ? Gerçi kastedilen mana az çok anlaşılıyor ama : yorum yapmak değil mi ? O kadar online sözlüklere baktım :)
Nimlot

kişi bu mesajı beğendi.

bagwell34 bagwell34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 22 / 21
  • Ticaret 0, (%0)
bu halen çalışıyor mu ? siteye yorum atmak için mesela ?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al