pubhane
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kampanya olursa bilgimiz olsun. Bu arada danaya girer gibi girelim ortak bir proje yaratalım diyen varsa konuşabiliriz. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
pc teknık
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
daha once çok ticaret yaptım wmaracinda ancak 1 sene sonunda botlar patliyor çekmiyor bir sorun oluyor yapımcı arkdaşlar botçu bulmamı istiyor veyahut bot yazmamı sizdede böyle bişi varmı
AMG61
Yerli Yabanci
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Aşçı
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sistemde skinti var haberiniz varmi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Fiyat güzel tasarım güzel herşey güzel tek sıkıntı tek bir domain için verilmesi yani yine tek domain için verin ama transfer olsun bu şekilde pek kişinin alacğaını sanmıyorum bende almayı düşündüm sonra vazgeçtim çünkü hiç bir dizi sitesi (eğer ki günlük 5-10k tekil hiti geçtiyse ) 4-5 aydan fazla aynı domain e kalamıyor örnek dizibox ise kapatılıyor dizibox1 i alıyor bu mantıkla düşünürsek bir dizi sitesi tuttuktan sonra siz yıllık bir kişiden devamlı ücret almış olacaksınız. Bu durumdan dolayı vazgeçtim açıkçası dedğim gibi kendinizi korumanız adına elbette tek domain olur ama transfer edilir örnek transfer içinde kurulum vs için 100 lira ek ücret alırsınız olur biter ama bu şekilde pek de iç açıcı değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.