-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Son durum nedir arkadaşlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
o hesap açma işine girdim bi ara yok iflah olmuyor adamlar pc ye sanki virus yerleşitrmişte görüyor beni o derece direk ban farklı pc şart oluyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şöyle söyleyeyim, aslında bende sorun olmamaya başladı. Standart prosedürleri uyguluyorum. 1 tane kendi açtığım sıfır hesap (ki o hesap sürekli ban yiyen bilgisayarımda açtığım hesaptır) 1 senesini geçti ve 40k takipçiye ulaştı. Aynı şekilde 2. satın aldığım eski tarihli hesap da 6 ayını filan geçti belki 1 sene olacak, hala kapanmadı ve o da 20k filan takipçiye ulaştı. Geçen haftalarda 1 tane daha eski tarihli hesap aldım, o da şuan duruyor kapanmadı. Onda henüz işlem yapmıyorum 1 tane paylaşım yaptım o kadar. Bu açıdan baktığımda Facebook da bir algoritma olduğu gözükmüyor. Çünkü daha önce kapanan hesaplarımın tümü ile aynı bilgisayarda, aynı mantıkla hesapları işletiyorum şuan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Boş verin facebook mu kaldı yahu.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu facebook grubu Microsoft gibi leş bir oluşum. Adamlar instagram'ı da aldı whatsapp'da ellerinde. Apple gibi kendi sistemlerini dayatıyorlar ve çıkış bırakmıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kimi zaman ne yazdığımıza bakmadan mı yazıyoruz napıyorz :D
"Facebook hesaplarımı kapatıyor" nedir yahu :) Hesapların kapanma nedeni zaten cümlenin içinde mavcut; facebook her kişinin bir hesabı olmasını istiyor. Aynı kişiye birden fazla hesap vermiyor.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!