-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PC Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Bilgisayar programcılığı ön lisans programını bu sene tamamladım ve temmuz ayında dgs giricem tavsiyeye ihtiyacım var baştan söyliyim bilgisayar mühendisliği düşünmüyorum :) hemşire maaşına gelicek zammı duyduktan sonra hemşir olmak istemedim desem yalan olur :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
DGS ile girebileceğin bölümler sınırlı, kafanda hangi bölümler var ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PC Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Pek bilgim yok bu konuda hatırladığım kadarıyla uzay muhendisliği ve meteoroloji mühendisliği geçiliyordu emin değilim.Emin olduğum birşey varsa o da bilgisayar mühendisliği istemediğim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ev Erkeği
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ben kayıt tarihini kaçırdım Haziranda tekrar kayıt açılacak normalinden 50 tl daha fazla ücret ile kayıt oluyormuşuz (150tl) . Aklıma takılan haber sitelerinin bazılarında geç kayıtlarda ankarada giriliyor gibi bi not vardı doğruluğunu nereye sorabiliriz bunun ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ben 2015 yılında mimari restorasyon bölümünden mezun oldum ve dgs ile mimarlığa geçmiştim %50 burslu hala devam ediyorum
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Hocam hemşirelik o kadar da güzel meslek değil. Yani para için yapılacak bir meslek değil. Hastanede sevdiğin kişilerle çalışman lazım eğer sevmediğin kişi varsa hiç çekilmiyor. Devlete atanması kolay bilgisayar mühendisliği 92-93le atanırken en az. Hemşirelik 69la atıyor. Hatta daha da düşebilir 7 bin hemşire alınacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyup o sınava bende girdim. Umutların pek fazla olmasın. Zor bir sınav ve alınan öğrenci kontenjanı çok düşük. Matematik bölümlerinin bir çoğuna geçebilirsin. Uzay mühendisliği, yazılım mühendisliği, Bilgisayar mühendisliği, Matematik-Bilgisayar vs. onun tablosunu ösym açıklamıştır. Açıklamadıysa 2017'ye bak aynısı zaten.
Yapman gereken Matematik bölümünü çözmen, Türkçe ile uğraşma. Hiç yanlış yapmadan boş bırakman senin avantajına. Ayrıca dersen ki ben matematiği sevmiyorum, DGS'de çok az matematik birde Türkçeyi yaparsan eşit ağırlık puanın çıkar. Bu puanla AÖF'e tercih yaparsın.(Genellikle iibf bölümlerine atar; Maliye, İktisat vs) Bu bölümlerdede 3. sınıftan başlarsın 2 yıl okursun. 2 yılın sonunda 4 yıllık lisans diploması alırsın.