netbozum
wmaraci reklam

Youtubeda 10 k ABONE neden insanlara çok geliyor?

5 Mesajlar 1.041 Okunma
Toplam 5 mesaj ve 1.041 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

altugofficial altugofficial Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad I** Ş**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 2 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Bı bana az geliyor heralde insanlara bakıyorum da 10 bin aboneyi çok büyük bir rakammis ulaşılması imkansız biseymis gibi görüyor youtubeda niye böyle bir algıları varsa.

paytr kampanya
reklam

instakipci instakipci https://instakipci.com.tr/ Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek #Front End Developer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** T**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 26 / 46
  • Ticaret 23, (%87)
10 bin abone aslında cok basit bir olay , piyasada 400 tl civarına yapılıyor bir youtuber için ödenebilir bir para

altugofficial altugofficial Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad I** Ş**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 2 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam heralde bot bile alsan hesabın kapanma banlanma spama düşme durumundan dolayı abartılıyor. Banada normal geliyor ama 10 k aboneli kanallara 1500 2000 TL fiyat istiyorlar kanal sahipleri. Bu işi yapmayan adamın gozundede 10 k abone ulaşılmaz zor bişey. Bana sorarsan Instagram'da 20 TL'ye 10 bin takipcinin değeri neyse youtubedada değeri o.

Fatii Fatii WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 44 / 121
  • Ticaret 4, (%100)

altugofficial adlı üyeden alıntı

Hocam heralde bot bile alsan hesabın kapanma banlanma spama düşme durumundan dolayı abartılıyor. Banada normal geliyor ama 10 k aboneli kanallara 1500 2000 TL fiyat istiyorlar kanal sahipleri. Bu işi yapmayan adamın gozundede 10 k abone ulaşılmaz zor bişey. Bana sorarsan Instagram'da 20 TL'ye 10 bin takipcinin değeri neyse youtubedada değeri o.

instagramda 10 k takipçi ile para kazanamazsın ama youtubede kazanç sağladığı için o kadar pahalı eğer sen bir video yapımcısı isen ve tutulacak videolar yapacağına inanıyosan neden sıfırdan bir hesap kurasın ki 10 k orjinal bir hesap alırsın zaten bir video paylaşımında 10 k abonene mail gidecek yani şimdi bunların sadece 500 kişisi bile izlesen %5 gibi bir rakam diyorum. Yani videoyu paylaştığından 1 gün sonra 500 kişi izlese bu çok daha fazla sana kazandırır. Mesela web sitesinde abone olmaları için o kadar uğraşmalarının nedenide bu. Aynı mantık ben bir yazı paylaştığımda yüzlerce kişi anında bildirim gitsin müthiş bi şey değil mi ?

wmaraci
wmaraci

Sungmert Sungmert carpe diem ne diyem Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 506 / 407
  • Ticaret 39, (%100)
Hiç de az değil. Bot, takipçi alınmadıysa bence yapmak şu dönemde zor ve saygı duyulası.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al