-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** I**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
(İnşallah Okumaya Üşenmezsiniz :) )
Arkadaşlar bu aralar para kazanabileceğim işler bulmaya çalışıyorum daha önceden 2 adet blog sitem vardı siteleri kısa sürede günlük 600-1k arası hite kavuşturmayı başarmıştım.
Yani açmış olduğum iki sitemi de bu hit değerlerine kavuşturunca seo olayını kavradığımı anladım. Sonradan bu sitelerimi kişisel nedenlerden dolayı satmıştım. Şuanda tekrardan iyi bir gelir elde edebileceğim bir iş arıyordum aklım unity ile oyun yapmak geldi. Süper olmasa da biraz programlama bilgim var size şuan untiy ile oyun yapmak mı ? yoksa tekrar bir blog kurmak mı ? iyi olur. Görüşlerinizi bekliyorum.
beintru
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ceo at FineArts Medya
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Unity ile oyun yaparak ciddi paralar elde edebilirsiniz elbette ancak tek başınıza iseniz çok çalışmanız ve gerçekten ortaya farklı kaliteli bir iş çıkarmanız lazım. Örneğin bir zamanlar Flappy Birds oyunu vardı çinli bir adam 3 haftada mı ne yapmış. Adam 1 ayda milyonlar kazandı çünkü oyun inanılmaz bağımlılık yapıyordu.
Sizde oturup her gün kafa patlatın nasıl insanları çekebilirim, bağımlısı yapabilirim güzel bir konsept belirleyin. Sonra yavaştan başlayın zaten. Ancak iş sadece konsept belirleme ilede bitmiyor c# öğrenmesi var bilmiyorsanız onun yanı sıra illustrator veya phosotshop ile içli dışlı olmanız gerekecek 2d çizimlerde. 3d'lerde maya, blender veya 3dmax.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hearthstone, Unity ile yapıldı :) Tabii arkasında Blizzard gibi bir dev var ayrı mesele.
Yapılabilir neden yapılmasın. Motor önemli değil, Unreal'de de yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Gelir için gidin bildiğiniz işi yapın. Açın sitenizi paranızı kazanmaya başlayın. Sonrasında hobi olarak yine yaparsınız oyunu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Örneğin bir plant vs zombie 3d sniper gibi oyunlar olursa tabikide. Plant vs zombie oyununu ea game satın aldı örneğin