-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Hocam bende smm script satışı yapıyorum ama size tek diyebilceğim bilgisi olmayanı bu sektörde harcarlar :)
Öncelikle satış yapıcağınız insanları nereden bulacaksınız? Forumlardan diye düşünüyorsanız kendi datanız yok sadece api ile çekebilirsiniz foruma 1.5TLye satan sana min 1.2TLye sağlar sizin karınız ne olacak? Paywant %10 kesinti yapıyor bide ( Para çekerkende 5TL)
Bunun yanında sms gideriniz vsde olacak.
Birde emeğini var tabii, yurt dışından api çekiyorum ben komisyonlarla vs tr'deki sitelerle eşit oluyor.
Kısacası forumlarda satış yapamazsınız, SMM öyle birşey ki sosyal medyadan da müşteri toplamak aşırı zor olacaktır.
İşini bilen bu sektörde olan çok fazla kazanıyor diğerleri sitelerini satıyor ;)
Ben açalı daha 1 ay bile olmadı 670 civarı üyeye ulaştım güzelde ödeme geliyor herşey otomatik ellemeden kazanç sağlıyor.
Smm almak isterseni sağlayabilirim yabancı smm sitelerinide gösteririm nasıl ödeme yapabileceğinizi, sms firmalarını, paywantı nasıl alacağınızı anlatırım yardımcı olurum.
Nerelerden müşteri kazanabileceğinizide anlatırım ama yapmam faaliyete geçirme kısmını siz halledersiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sosyal Sepeti Fiyatlar konusunda yardımcı olurum arkaşaşlar . 1k türk hızlı gönderim 1tl
İsmail Bahadır Atakan Öz | Sosyal Medya Uzmanı - Grafik Tasarımcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
sosyal medya hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** E**