Konu Güncel
Arkadaşlar ekip ve projemizi neredeyse tamamladık.
Bizlere şu anda aşağıda belirtmiş olduğum 3 uzmanlık alanlarından
en az biri hakkında bilgi sahibi olan ekip arkadaşları gerekiyor.
・ HTML Bootstrap
・ JavaScript
・ jQuery Ajax
Eğer bu 3 uzmanlık alanından en az biri hakkında projemize destek
olabileceğinizi düşünüyorsanız, lütfen PM atıp desteklerinizi esirgemeyin. :)
-
Konu Güncellenmeden Önce
Merhaba arkadaşlar ;
Bu konu, bir takım webmaster alanları hakkında iyi derecede bilgi sahibi olupta kazanç sağlayamayan
kardeşlerimiz için güzel bir fırsat olabileceğini düşünüyorum. Hayatta hiçbir şey boşuna öğrenilmez...
Script satışıyla ilgili hizmet vermek istiyorum, PHP scriptleri yazabiliyorum ancak şimdilik ne bir web sitem,
ne de yeterli sayıda ekip arkadaşlarım yok. Ayrıca benim yazılım konusundaki becerim yalnızca PHP'yi kapsıyor.
Yani bir JavaScript/jQuery yazamam, ya da script için gereken arayüzün/temanın tasarımını yapamam.
Eğer şartlar oluşursa PHP script satışı hakkında script yazmayı düşünüyorum.
Böylece gereken hizmeti hem WM Aracı'dan, hemde web sitesi üzerinden sağlayabiliriz.
Ancak gereken adımların hepsini tek başıma atacak düzeyde değilim.
Fikrim ise;
1. (yazılımdan anlayan)
Satılacak scriptler kendi yazdığım, eğer iyi bir PHP yazılımcısı/yazılımcıları bulabilirsem beraber yazacağımız
scriptler olacak. Yani, şartların oluşması bakımından hayati bir koşul olmasa da ortak çalışmalar kapsamında
script yazılması işin akışını hızlandırır.
2. (tasarımdan anlayan)
Bildiğiniz gibi arayüz/tema olayı bir scriptin olmazsa olmazıdır. Sayfalarca kod yazılsa da, site bir şeye
benzemedikten sonra hiçbir anlamı olmaz. CSS & HTML konularından iyi derecede anlayan, 0'dan bootstrap
tasarım yapabilen kardeşlerimize ihtiyacımız olacak.
3. (jQuery/JavaScript'ten anlayan)
Güzel bir tasarım, güzel bir yazılım ürününde sıfır jQuery/JavaScript demek, çağ dışı bir script demektir.
Yani olmazsa olmazlardan, bu konulardan iyi anlayan kardeşlerimize ihtiyacımız olacak, önemli bir husustur.
Bu 3 şartta oluştuğu takdirde, bu girişime dahil olan herkesin yöneticiliğini yaptığı tek bir site açacağız;
PHP script satış hizmeti... Ve siteden elde edilen gelir, girişime dahil olan herkes için ayrı ayrı bölünür.
İşte adım, işte hizmet. Aynı fikirde olanlar PM ile ulaşabilir. Konuyla ilgilenenler için, başta dediğim gibi;
Hayatta hiçbir şey boşuna öğrenilmez...