-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyi forumlar opencart ile sahibinden veya yemeksepeti tarzı bir uygulama yapmak istiyorum temelde mantık aynı olacak müşteri ve alıcıyı birleştirmek fakat araştırmalarımda pek çok opencart örnek vermek gerekirse giyim kuşam üzerine opencart konusunda yeni olduğum için pek mantıklı aramalar yapmamış olabilirim bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yapilabilinir bi sistem heleki bi ara mekan tanitim ve rezervasyon sitesinolarak wordpress ile entegreli yapmistim diger bi konu ise opencartta moduller mevcut sorgusundan herseyine kadar halledilir ama bu size pahaliya patlar cunku dedigim modullerin minumum fiyati 50 dolar bazi modulleri var mesala musteri sirketini mekanini ekleyebilsin tarzi modul mesala 109 dolar yani sistemi dolar olarak lisansli modullerle size 15bin tl fiyata patlar bilginiz olsun
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
islamakar OpenCart.com üzerinde multiseller olarak arama yapabilirsiniz. Ancak bu modüllerin çoğu PayPal üzerine inşa edilmiştir ve ne yazık ki PayPal Türkiye'de artık hizmet vermiyor. Bu nedenle Türkiye'deki ödeme kuruluşlarının Pazaryeri(normal pos hizmeti değil) hizmetleri ile entegre edilmelidir. Diğer türlü ödeme kuruluş değilseniz, sanal pos ya da havale/eft ile yasal olarak bu uygulamayı hayata geçiremezsiniz.
Bu tarz uygulamaların uzun bir geliştirme süreci vardır. Farklı bir uygulama üzerinde çalıştığım için konuyla ilgili yardımcı olamam. Elinde hazır bir sistem olan ya da hazırlayacak arkadaş varsa yardımcı olabilir.
Ödeme sistemi olmayacaksa ilan yazılımlarını araştırabilirsiniz. Bununla ilgili pm atıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL