-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yönetici asistanı
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar
geçenlerde natronun bir etkinliğine gittim. eticaret paketleri için indirim kuponu verdiler. isteyenler faydalanabilir. ben bi tane denemek için aldım. wordpress woocommerce üzerinden eticaret yapmayı düşünenler için ideal. performansıyla alakalı da önümüzdeki günlerde 3 5 bir şey yazarım buraya. şimdilik iyi görünüyor.
kupon kodu: NATROETICARET2018
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
teşekkürler hocam. beni tek ürünüm var. ve eticaret yapmak için woocommerce düşünüyordum. iyi oldu bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yönetici asistanı
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tabiiki farklılık gösterdikleri yerler var eticaret yazılımlarından. Woocoommerce bildiğin wordpress eklentisi. Ve bu eklenti sayesinde aynı eticaret yazılımlarında olduğu gibi eticaret sayfası oluşturabiliyor ve ürün ekleyebiliyorsun. Ödeme almak istersen de iyzico ve paypall entegrasyonları yapabiliyosun. Ama natrodakinde iyzico yüklü geliyor. Sen sadece vergi numaranı falan giriyosun müşteri panelinden.
Melliqe
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anlamadım yüklü geliyor derken paketi aldıgında iyzicoya basvurmadan direk olarak nasıl geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
PC
-
-
Ad Soyad
I** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kullanmış olduğunuz promosyon kodu geçersiz olduğu için sepetinizden çıkartılmıştır.
işe yaramadı