Arkadaşlar merhaba,
4 aylık bir e-ticaret sitem var. Seo ile ilgili problemler yaşıyorum. Özellikle penguen'den sonra sitenin hiti yerlerde. Arama ile siteme gelen kişi sayısı neredeyse sıfıra yakın. Eşim internette zaman geçirsin diye açmıştım siteyi. Gelen hitler de idare ederdi. Ama bu algoritma değişikliğinden sonra google sanki siteme düşman. Günde 150-200 arama motoru girişi varken şimdi günlük 2-3 giriş oluyor.
E-ticaret seosu ile ilgili önerilerinizi alabilir miyim? Seo önerileri genelde hep kişisel veya metin içerikli sitelere yönelik. Güncel makale yaz, kaliteli backlink al vs. Ama e-ticaret sitesinde benim böyle şeyler (en azından makale yayınlama) şansım yok. Sıralamada üst sıralara çıkmak için neler yapmalıyım? Forumda arattım ama tatmin edici bir bilgiye ulaşamadım.
Seo çalışması yaptırmıştım. Onunla ilgili bir problem olabilir mi? E-ticaret ile ilgili google'da kayıt olmam ya da bilgi vermem gereken bir alan mı var? Sitemi kayıt ettim. webmaster tools üzerinden sitemap dosyamı da gönderdim. 28.000 sayfanın 25.000'i indexlenmiş durumda.
Bazı günler google üzerinden trafik gayet güzel ama bazı günler neredeyse hiç gelmiyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Not: Ben fikir olsun diye aşağıdaki görselleri ekledim. site:alanadi.com şeklinde aratınca Google 72.300, Bing 63, Yandex 1192 sonuç çıkartıyor.