lostyazilim

*** MATBAANIZ.COM > 2013 Kayıtlı > Projelik Mükemmel MATBAA Domain > 5 Yaşında 10 Liradan ***

15 Mesajlar 2.336 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

AliTasc1 AliTasc1 www.alitasci.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Grafik&Editör&WP
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 583
  • Beğeniler 45 / 189
  • Ticaret 11, (%100)
Merhabalar,

Sizlere dün yazdığım gibi 1 ile 10'u arasında domaini sizden alacağım. Şuan için farklı ödemeler yapmam gerektiği için kartlarım müsait değil. Ayrıca sizi maddi anlam da mağdur etmemek adına gerekirse 10 / 20 TL fazla ücrette gönderebilirim.

wmaraci
reklam

mhrzn mhrzn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bilgisayar Öğretmeni
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 282
  • Beğeniler 168 / 19
  • Ticaret 16, (%100)

AliTasc1 adlı üyeden alıntı

Merhabalar,

Sizlere dün yazdığım gibi 1 ile 10'u arasında domaini sizden alacağım. Şuan için farklı ödemeler yapmam gerektiği için kartlarım müsait değil. Ayrıca sizi maddi anlam da mağdur etmemek adına gerekirse 10 / 20 TL fazla ücrette gönderebilirim.

Ödeme zamanında ulaşmadığı için bundan sonra yapacağınız ödemeyi kabul etmiyorum. Aslında -ticaret puanı vermem gerekiyor size ama iyi niyetli olduğunuzu düşünerek onu da vermiyorum. Satış iptal olmuştur. Lütfen ödeme yapmayınız. Bilginize.

• Üyelik 24.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 583
  • Beğeniler 45 / 189
  • Ticaret 11, (%100)
Bu ince davranışınız için teşekkür ederim. Domainin tarafınız da kalmasını talep ediyor , ticaretinizin boşa çıkmaması için ödeme bilgilerinize belirttiğim tarihler aralığın da ödeme yapacağımı bilmenizi isterim.

Saygılarımla.

mhrzn mhrzn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bilgisayar Öğretmeni
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 282
  • Beğeniler 168 / 19
  • Ticaret 16, (%100)

AliTasc1 adlı üyeden alıntı

Bu ince davranışınız için teşekkür ederim. Domainin tarafınız da kalmasını talep ediyor , ticaretinizin boşa çıkmaması için ödeme bilgilerinize belirttiğim tarihler aralığın da ödeme yapacağımı bilmenizi isterim.

Saygılarımla.

Teşekkür ederim hocam. Ödemeyi kabul edemem. Çünkü ürünü almadınız. Size tavsiyem satış sonlandığında ödeme yapamayacağınız durumda iseniz teklif vermemeniz. Tekrardan teşekkürler. İyi forumlar.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 583
  • Beğeniler 45 / 189
  • Ticaret 11, (%100)
Hoşgörülü davranıyor olmanız büyük incelik. Yalnız size durumu izah ettim. Açıkçası böyle iş yapabilecek domainin bana kalma ihtimalini de düşünmemiştim :) Tekrardan teşekkür ederim , iyi forumlar.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al