-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema gerçekten çok hoş olmuş, başarılarınızın devamını diliyorum, bir türk tema yapımcısını böylesi güzel bir çalışmada görmek beni çok gururlandırdı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Marker
Lead Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lead Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Son güncelleme getirildi.
Ecwid uyumsuzluğu giderildi.
Cron - timeout_interactive = min. 300* olarak girildi. Web hosting kullanıcıları bu değeri max.60 olarak ayarlayabilir çekeceği max. 1000 içerik olarak sınırlıdır. Servislerini sunucuya yükseltmeleri gerekmektedir.
Cherry Framework 5 ile pop-up düzeltmeleri yapıldı.
Genel sorun devam etmesi durumunda barındırıcı hizmeti aldığınız şirket ile iletişime geçerek Apache_get_version () modülün sürüm uyumluluğu ve çalıştığını inceleyerek devam edebilirsiniz.
Farklı hata kodları ile karşılaşmanız durumunda bilet oluşturun en kısa sürede gerekli incelemeleri yapacağız.
Teşekkür ederiz.
Crawll
YORUM HİZMETLER
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Kunduracı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
Böyle bir kalite gerçekten çok zor Türkiye piyasasında;
Üstteki mesajımda'da belirttiğim gibi geliştirdiğiniz temalardan çok memnunum! Geçenlerde Daisy temasını aldım şimdi ise 24 Storycle. Tema'dan çok memnunum yeni açacağım siteyi forumda'da paylaşacağım. Tekrardan ellerine sağlık ayrıca, kullanıcılara verdiğin kaliteli destek için teşekkür ederim :)
Crawll
YORUM HİZMETLER
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Kunduracı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
Teşekkür ederim.
Olağan üstü çözemeyeceğim sorunlar için yardım talebinde bulunacağım. İyi çalışmalar ve başarılarınızın devamını temenni ederim