-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam biraz göz gezdirdim. Siteniz gerçekten çok güzel ellerinize sağlık. Sitenizde herhangi bir eksiklik göremedim. İnşallah başvurunuz kabul edilir fakat edilmezse "sponsor reklam" kısmını kaldırıp tekrar denemenizde fayda var.
Bu arada adsense bazen birkaç saat içinde geri dönüş yaparken bazende onay vermeleri aylarca sürebiliyor. Bundan dolayı bir gün kısmına fazla takılmayın.
İçerik sayınızı tam kontrol edemedim. Yeterli seviyede içeriğe sahipseniz büyük ihtimalle onay alırsınız. Fakat son olarak söylemek isterim ki bazen %90 onaylanır dediğim sitelerim aylarca red yiyebiliyor. Red yerseniz pes etmemenizi tavsiye ederim. :)
İyi çalışmalar, bol kazançlar dilerim hocam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İçerikler yani yazılar bana biraz kısa geldi. Tam olarak nitelik taşımıyorlar gibi. Yetersiz içerik diye red verebilir. Bunun dışında sitenizde politika ihlali vs. göremedim. Umarım başvurunuz olumlu sonuçlanır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kocakserdar7 hocam sitenizin teması çok güzel nasıl temin edebilirim bunu siteyi ücretli mi ücretsiz mi ?
www.tesisatteknolojisi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Onay almışsınız galiba sitede adsense reklamları gözüküyor iyi kazançlar dilerim
Python'dan vazgeçemiyor...