theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
günlük hit alamamanızın tek sebebi var. Hit kaynağınız yok, girdiğiniz makaleler ve başlıkları genelde hiç kimse google da aratmıyor. Bu başlıkları büyük haber siteleri Google News kayıtları var diye paylaşıyor ve bu başlık ve içerikleri çok büyük kitle ile paylaştıkları için hit alıyorlar. Ama sizin sosyal medya da reklamınız yoksa veya google news kaydınız yoksa bu başlıklara benzer 10.000 haber girseniz de yükselmez.
Mesela siz google da '' İOS 12 ile Safari'de Faviconlar Gözükecek! '' şeklinde bir başlık aratırmısınız? tabii ki de hayır. Ama doğru başlıklar da gözümden kaçmadı. Mesela; ''İOS 12 Beta Nasıl Kurulur'' , ''İOS Nedir?'' , ''İphone İpod Touch ya da İpad'imde şifremi unuttum ne yapabilirim'' , ''SHSH2 Kaydı Alma'' , ''Xiaomi Akıllı telefonlarının özellikleri'', ''Hızlı wordpress temaları'' gibi başlıklar size hit aldıran makaleler olduğuna iddiaya bile girerim. Umarım anlatabilmişimdir :)
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Tanıtım yazısı almayı denediniz mi hocam?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Tanıtım yazısını Birkaç siteye ücretsiz olarak eklemiştim sadece. Haber yazılarında paylaşıyorum çünkü 2 ay içinde Google News'e kayıt olmak için başvuracağım
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İPhone iOS ile ilgili Facebook gruplarında yazılarımı paylaşıyorum
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
gruplarda paylaşmanız güzel fakat fazla paylaşmak sorun yaratabilir. Google news için doğru mu bilmiyorum ama tüm içerikler kontrol edilip 1 tane bile yazım yanlışı olmadığı zaman kabul ediliyordu. Kontrol edin..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam rekabeti düşük arama hacminin yüksek olan güncel kelimelerde makale üretmen iyi olur bir de sosyal medya hesaplarından sürekli paylaşım yapman genelde trafiği çok yüksek etkiliyor bu konular :)
Bu arada hocam sizide aramızda görmek isteriz konuyu incelerseniz bir faydam olur umarım
konu
https://webfixonline.blogspot.com/
http://roksoftware.site