-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
H** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hadi arkadaşlar bi el atın, yeni site kuruyorum acil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Bilirkişisi
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Gayet şık bir tema.
Time is bad. Keep your code.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster, Öğretmen, Şair, Yaz
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam amp için eklentiye gerek yok elle siz de yapabilirsiniz. Tema amp uyumluysa kendisine amp kodları eklenmiştir. Ama amp konusuna bu kadar takmanıza gerek yok. Google ait bir eklenti ve Kaludilere ait Amp For WP adındaki özelleştirmeye açık amp eklentileri mevcut. Siteniz eğer sadece amp ve mobil hizmet sunacaksa amp tema almanızda sakınca yok. Masaüstü kullanıcılarıda hedefinizdeyse amp tema eğer masaüstü görünüm açısından kötü durmuyorsa almanızda yine sakınca yoktur. Google'ın eklentisi 100 üzerinden 100, Amp gör Wp ise 100 üzerinden 99 puan istlastik.com üzerinden sağlamıştır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://tekirmedia.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
AMP 'ye çok fazla takılmayın, AMPforWP ile neredeyse istediğiniz her türlü AMP özelleştirmelerini yapabilirsiniz. İngilizce mail destekleri de çok iyi.
Ayrıca linkini attığınız tema Wordpress teması değil haberiniz olsun. Tema blogger.com temasıdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
H** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
sonrasında gelecek olursak yukarıdaki mesaj çok yanlış insanlar siz site açacaksınız diye işini gücünü bırakıp konunuza dahil olamak mecburiyetinde değiller.
Yanlış anlamışsınız hocam, o mesajda zaten kimseyi zorlayıcı, kırıcı, kaba vs bir ifade kullanmadım. Sadece yardım istedim.