lostyazilim
tr.link

1K BEĞENİ 0.12KRŞ| İzlenme 0.01 KURUŞ !!!! | 30K TAKİPCİ BAYİLİGİ | Sorunsuz OTOLİKE ! |STORY,KAYDETME,VİDEO,BEĞENİ

269 Mesajlar 53.239 Okunma
oneyazar
oneyazar
310 157.646
ChivasRegalx
ChivasRegalx
31 27.682
Hemen tıklayın, sizin de ilanınız burada sabitlensin!
lstbozum
tr.link

SMMSOSYALPANEL SMMSOSYALPANEL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Maatbacı Ve Reklamcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 212
  • Beğeniler 12 / 31
  • Ticaret 4, (%75)
Hocam birsuru oto likem var sorunsuz teşekkürler ama 1 hesaba 2 gündür beğeni gelmiyor kendi bakiyemden atıyorum hep Destekten yazanda yok bi ilgilenin pm attim.

wmaraci
reklam

magender magender WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad I** C**
  • Mesajlar 562
  • Beğeniler 49 / 128
  • Ticaret 23, (%100)
1K Takipci 0.65Kurus yazıyor başlıkta ama göremedim

ibamedya ibamedya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** I**
  • Mesajlar 244
  • Beğeniler 75 / 46
  • Ticaret 33, (%88)
magender servisler sürekli değişmektedir malum instanın napıcagı belli değil. 0.90 a da var .
bu formu sürekli değşşyemiyoruz.

hazirhesaplar.com

karakartal36 karakartal36 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Crypto Trader
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 41 / 36
  • Ticaret 3, (%100)
Demirci medya kadar işgüzar ve ilgisiz panel görmedim. Bir dedikleri bir dediğini tutmuyor artık çileden çıkarttılar beni. Ne mal olduklarını herkes görsün!

Kanıt-1
Papara ödemesi olduğunu söylüyor rakam hoşuna gitmedi sanırsam hemen kesip atıyor ve hiç bir açıklamada yok!

Kanıt-2
Normalde servisler ile alakalı mesaj atmam ama acil siparişim var ve en hızlı ve en pahalı servisten sipariş vermişim. 2 saat geçmesine rağmen İşlem başlamayınca mesaj atmışım ama hiç bir tepki yok!

Kanıt-3
İlgisizlikleri diz boyu buda son kanıt!

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** I**
  • Mesajlar 244
  • Beğeniler 75 / 46
  • Ticaret 33, (%88)
karakartal36 öncelikle selam kardeşim derdini anlıyorum. fakat destek taleplerine tek kişi bakmadıgından dolayı sana farklı cümleler kullanılmış. geç cevap verilme sebebi veya görmemizin sebebi cok bos yazan insanlar var sipariş giriyor sipariş açıklamasında ortalama kaç saate baslıcagı blgisi verilmiş adam yinede sipariş girdim hemen başlatırmısınız tarzında yazıyor günlük en az böyle yazan 500 kişi var magdur olanları görmüyoruz bunlar yüzünden.
2. konuya geleyim en az 10dk da başlıcak diye bir servisimizde yoktur. kaç dk vs basladıkları açıklamalarda yazıyor. siteyi sürekli güncellemekteyiz şuan da sorunsuz çalışmaktadır.

hazirhesaplar.com

• Üyelik 01.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Crypto Trader
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 41 / 36
  • Ticaret 3, (%100)
ibamedya sen bu işi adabı ile yapıyorsan istersen 1000 kişi ile çalış hepsi aynı dili konusup aynı kuralı uygulamalı. Ben senden aldığımı bir başkasına satıyorum sen bana tatmin edici cevaplar vermesen ben de müşterimi tatmin edemiyorum. Birde ben 10 dk da başlayacak diye bişe demedim benim aktif kullandığım servisler 10 dk da atıyordu ama o siparişimde atmayınca yazdım. Sisteminin çalışması genelde sorunsuz ama destek ekibin sorunlu. Eğer ki işini tam anlamı ile yapmak istiyorsan ya destek ekibini değiştir yada gerekli eğitimi ver. Ayrıyeten bana verdiğin eksi ticaret puanı zerre umrumda değil ben kanıtlar ile konuşuyorum sen insanları kandırıp benim senin üstüne oynadığımı söylüyorsun. Kanıtın varsa buyur er meydanına. Baba gibi mesajların yukarıda!
acuka

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** I**
  • Mesajlar 244
  • Beğeniler 75 / 46
  • Ticaret 33, (%88)
karakartal36 sana gelen 10dk da takipçi 10dk olarak algılıyorsun ama sistemde öyle birşey yazmıyor. Kendine göre hareket ediyorsun, cevap alamamanın sebebini açıkladım olur böyle problemler herkese cevap veremiyoruz zaten, adam takipçi siparişi giriyor başlatırmısımız hemen yazıyor adam Beğeni siparişi giriyor baslatırmısımız hemen diyor, sistem otomatik apili sistem böyle boş destek taleplerinden dolayı gerçek mağdur olan insanlara yardımcı olamıyoruz. + attıgın 2.ci ss de hocam 10dk da tamamlanan servis 1 saat oldu müşterime magdur oluyorum yazmışssın biz hiçbir zaman 10dk vs böyle süreler vermiyoruz açıklamaları okuyup max 1-2-3 saat arası oldugunu görüceksin müşterinede bunu desen mağdur olmicaksın.

hazirhesaplar.com

• Üyelik 01.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Crypto Trader
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 41 / 36
  • Ticaret 3, (%100)
Sen ciddi sıkıntıları olan birisin ben
sistemde 10 dk yazıyor demiyorum sistem hızlı ve genelde 10 dk da tamamlıyor diyorum. (YANİ SİSTEMİNİ ÖVÜYORUM AMA DÜZ MANTIK OKUDUĞUN İÇİN ANLAMIYORSUN) Sen destek kurduysan her mesaja tek tek bakmak zorundasın kimseyi mağdur edemezsin. Gerekirse her mesaja bakacak boş olanı sallayıp ihtiyac sahibine destek olacaksın. Neyse seninle daha fazla tartışamam. Umarım 10 dk muhabbetini bu sefer anlamışsındır ve destek ekibini düzenlersin.
acuka

kişi bu mesajı beğendi.

darknov4 darknov4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad V** S**
  • Mesajlar 3084
  • Beğeniler 1387 / 910
  • Ticaret 29, (%100)
Twitter hizmetleri aktifmi?