-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar genelde forumda konuları incelerken dikkatimi çeken bir durum var sizinle paylaşmak istedim. Acaba film sitesi mi açsam yoksa Kripto Sitesi mı açsam veya sağlık sitesi mi Açmalıyım gibi birçok konu görüyorum fakat Herkesin düşüncesine saygım olsa da lütfen hangi alanda iyi iseniz O alanda ilerlemeyi düşünün. Adam Kripto Sitesi açıyor ama Kripto paranın ne anlama geldiğini Kendi bile ne kadar biliyor emin değilim. Şu an sesle yazma özelliği kullandığım için imla hataları olabilir Bundan dolayı kusura bakmayın. Kimse bu Kolay Para kazanmıyor Ve eminim ki herkes burada bir şeyler yapabilme çabası içerisinde ancak ilgi alanınıza girmeyen ve tecrübe sahibi olmadığınız konularda web site açıyor olmanız ve daha sonra iki üç ay içerisinde geri kapatmanız hem bütçenize hem de zamanınıza zarar veriyor. Forum içerisinde birçok arkadaş tecrübe sahibi olmadığı alanlarda Siteler açıyor bunu yargılamak asla bana düşmez ve haddim de değil. Ben sadece düşüncelerimi bildirmek istedim Sonuçta her gün ana sayfada şunu mu açsam yoksa bunu mu açsam veya hangisi daha çok kazandırır diye açılan bir çok konu var Bundan duymuş olduğum rahatsızlığı Dile getirmek istedim saygısızlık ettiysem özür dilerim ve tecrübeli olup böyle bir bilgi Fırtınası yapmak isteyen arkadaşlara değildir sözüm, Saygılarımla iyi forumlar dilerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Evet bu kesinlikle doğru fakat yanlış olduğunuz bir yer var orası da şurası;
Siz demişsiniz ki kripto para hakkında bilgi sahibi olmayan onunla ilgili site açmasın. Belki ben kripto para ile ilgi site açacağım ama sadece anlık olarak düşüş ve yükselişlerini göstereceğim. O yüzden bu sadece blog açacak kişiler içindir.
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com