-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kalıcı bağlantı ayarlarını ve katagori ve menulerini aynı yaparsan sorun olmaz. yalnız bu tema da tek menu var haberın olsun footer vs yok. onu dikkate al gececeksen
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
NewsPaper hız konusunda o kadarda yere vurulacak bir tema değil. Ancak gördüğüm kadarıyla temanın iki katı ağırlık yapacak kadar çok eklenti kullanıyorsunuz. Bu kadar fazla eklenti ile Genesis teması kullansanız yine bir yavaşlama olur.
Temel olarak temadan ziyade kendi kullanımınızdan kaynaklı olabilir. Tabii siteyi bilmeden konuşuyorum,belkide yanılıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bakarmsns, hocam bende bir önceki sürümü kullaniyorum gayet memnunum ve sunucu da değil normal host da çalışıyor yani tavsiye vereceğim de skype var mı hocam yada PM ile tw bilgileri iletim bağlanıp bir inceleme yapalım eklentiler çok fazla normalin üstünde en fazla 10 adet olması gerek CPU çok tüketiyor olabilir..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne demek hocam burada hepimi birbirimiz için varız :) inşallah sorunu çözersiniz, yalnız benimde şüphe duydugum bir yer var artık temaya geçtiğimden bu yana baya hit kaybı yaşadım oturmadı daha diye düşünüyorum yada farklı konular var sanırım çözemedim..
NeroWin
www.teknovudu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzun süredir NewPaper temasını kullanıyorum ve hız konusun da çok da sorun yaşadığımı söyleyemem. Daha iyi olabilirdi ancak açılması için 4-5 saniye beklemiyorum. Sitemin hızını arttırmaya çalıştığım sıralarda PHP sürümünü yükseltmenin çok faydasını gördüm. Sunucu veya hostinginizin PHP sürümünü 7.0 üstü bir sürüme yükseltip, sunucu sıkıştırmasını etkinleştirirseniz çok faydasını görürsünüz.