-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar arkadaşlar.Bundan birkaç ay evvel yazılımcılar için bir soru - cevap sitesi açmıştım.Amacım stackoverflow gibi bir topluluk oluşturmaktı.Hem bana hemde ingilizcesi fazla iyi olmayan insanlara Türkçe bir soru - cevap kaynağı sağlamaktı.İlk başlar ben kendi yan hesaplarımdan soru sorup cevaplıyordum sitede konu olsun diye.Sonradan sürekli takip ediyorum insanlar nereden gelmiş diye google'dan vs. arayarak buluyorlar siteyi.Bazıları üye oluyor üye olanlar soruyu soruyor cevabı alınca bir daha gelmiyor.Benim anlamadığım kimse neden bilgisini paylaşmak istemiyor.Genelde cevabı alan kaçıyor.
Web sitem: yazilimsoru.com
Sebnem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%33)
Bilgi kazançtır. Bu tarz bir platformda sizin de bir şeyler vermeniz gerekli gitmemeleri için. Eğer yer sağlayıcı olursan cevabı alan gider yok daha değişik şeylerde verirsen gitmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şebnem cevabın için teşekkür ederim fakat anlatmak istediğinizi tam olarak anlayamadım.Benim ne vermem gerek? Gelen soruların hepsini hemen cevaplamaya çalışıyorum.Birde sitede 2-3 kişi sağolsunlar cevaplıyorlar.
Trablus
Başarı = Doğru Strateji
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Analist
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
aynı zamanda içerik sağlayıcısı olmanız gerekir.
www.hizlikazanc.org
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yazilimsoruKullanıcıların kendi içeriklerini (soru, konu, ürün vb) ekleyip yayınlayabildiği bir proje için birkaç aydan çok daha fazla süre gerekir. Bu süreyi kısaltmak için iyi bir yatırım yapılması gerekir. Yatırımınız yoksa sabredip içerik girmeye devam etmelisiniz.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pekala teşekkür ederim cevaplarınız için.Blog kısmında makaleler paylaşırım.Birde youtube kanalım var orada video çekmeye başladım şimdi.İnşallah insanlar yardımlaşmak için gelemeye başlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Computer Programming
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Herkes kendine bu sektör de kimse kimseye kolay kolay bilgi vermek istemez böyle gelmis boyle gider ne ogrenirsem kar hesabi
2 kişi bu mesajı beğendi.
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eka7a Yani bu şekilde devam edersem insanlar ilgi duymaya başlar mı siteye?
Şebnem Desteğin için çook teşekkür ederim.Fazla uzun süre rakip olmayız ama :) öncelikli amacım soru cevap ile yazılımcılar için bilgi arşivi oluşturmak.
dogandeniz Aslında birazda sizin dediğiniz gibi ama bu aşırı derecede yanlış bir düşünce.Çünkü kimse bildiğini paylaşmazsa yazılım alanında nasıl ilerleyebiliriz? Akıl akıldan üstündür demişler. Birisi bir bidiği şeyi yazar başka birisi gelir onun daha gelişmişini yazar.Böylelikle hep beraber bu sektörde nitelikli insanlar oluruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
kemik kitle olusturman lazım.
örneğin senın wm aracına olan baglılıgın.
onun haricinde ziyaretçi öğreneceğini öğrenir gider. yerimine kaydettiyse geri gelir.
bunun ıcın sıtedne eklentı olusturup siteyi yer imlerine kaydetme seçeneği sun ziyaretçilerine